Hirdetés
  VV Dorka hülyére veszi a pasikat
  Így dagaszt Pokorny Lia

Íme Schobert Norbi és Rubint Réka negyedik gyereke

2014. január 31., péntek 16:00

Az ország legsikeresebb házaspárja keményen megdolgozik az üzleti sikereiért.

Hirdetés
Rubint Réka és Schobert Norbi magánéletét szinte az egész ország ismeri. Sűrűn lehet látni őket televíziókban, újságokban a három gyönyörű gyermekükkel, megosztják az életük szép vagy éppen nehéz pillanatait. Arról a kemény, megfeszített munkáról azonban eddig soha nem kaptak az emberek betekintést, amit ők mindennap végeznek, hogy egészségesebbé tegyék a lakosság életét. Rengeteg edzés, tanácsadás és irodai munka kell ahhoz, hogy a Norbi Update ilyen sikeres lehessen, és ennyi emberhez eljusson.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: Sunhill Media
fotó: Sunhill Media

"A cégünk a negyedik gyermekünk, sőt inkább az első. Még a pocakomban volt a Lara, amikor Norbi kitalálta a kódrendszert, amivel a mai napig dolgozunk" - mondta a StoryOnline-nak Rubint Réka, akit férje hiába akart főállású háziasszonnyá kinevezni, ő nem hagyta magát.

"Norbi azt hitte, hogy két gyerek mellett majd otthon fogom kevergetni a rántást, és nem dolgozom annyit a cégben. Aztán amikor azt látta, hogy velük is edzőteremről edzőteremre járok és ugyanolyan keményen dolgozom, lett egy újabb gyermekünk. A terve azonban nem jött össze a háziasszonnyá való átminősítésemre: a kis Zalán miatt sem eresztettem le, azóta is mindent megteszek a cég sikeréért" - tette hozzá mosolyogva Réka.

fotó: Sunhill Media
fotó: Sunhill Media

A kemény munka meg is látszik, ugyanis Réka és Norbi már tíz éve dolgoznak közös vállalkozásukban töretlenül. Idén meglepetésekkel is készülnek: saját jubileumi bált rendeznek, újságot indítanak, terjeszkednek, és februártól új műsoruk indul a TV2-n  "Norbi Update - Az egészség iskolája" címmel. A műsor minden szombat délelőtt lesz látható, és hihetetlen fogyási sikertörténeteket, egészséges ételek receptjeit, mozgástippeket is megismerhetnek belőle.


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft