Hirdetés
  Esztergályos szerelemre oktatja Hujbert
  Endrei Judit: Nem volt sok férfi az életemben!

Indul a visszaszámlálás! Jön a VV6

2013. november 20., szerda 07:00

Kolosi Péter tegnap jelentette be, hogy pontosan mikor indul a Való Világ 6.

Hirdetés
Tegnap a Big Picture konferencián jelentette be Kolosi Péter, hogy január 26-án indul a Való Világ 6. Mint ismert, a valóságshowt az RTL II-n láthatják majd az érdeklődök. 
 
Ahogy arról korábban írtunk, legelső Való Világ 2002-ben indult el, itt tűnt fel egyébként Majka is, de a showt végül Mészáros Szabolcs nyerte meg. Az akkor 27 éves jóvágású fiatalt egy csapásra megkedvelte az ország, Szabolcs miután kijött a villából csodálkozott, hogy ennyire népszerű volt a műsor. Később bevallotta, hogy nem tudta mire vállalkozott. 
 
"Én azt gondoltam, hogy egy túlélőshow-szerű műsorra toboroznak játékosokat, amikor megláttam a felhívást az EKG-görbére emlékeztető logóval együtt. Én a békéscsabai főiskola tanítóképző szakát végeztem el, az egyik műveltségi területem a testnevelés volt. Kellően fittnek éreztem magam akkoriban, így jelentkeztem. Részt vettem vagy tíz-tizenegy szereplőválogatáson, mire kiderült, miről is van szó: erőpróba, de nem fizikai, hanem mentális értelemben. A célegyenesben azonban nem szálltam ki, a felkínált nyeremények kellő vonzerőt jelentettek a részvételre" - nyilatkozta korábban VV Szabolcs, aki a bezártság után politizálni kezdett. Az MSZP egyik kampányarca lett, illetve 2004-ben a zuglói önkormányzat képviselője. Ezt követően még nagyobb fordulat történt az életében, információink szerint sikeresen felderítette egy gazdasági bűncselekmény szálait, ezért azt javasolták neki, hogy álljon a rendőrség kötelékébe. Elvégezte a szükséges átképzéseket és azóta állítólag valóban nyomozóként dolgozik. 
 
Kíváncsi vagy, mi történt a többi nyertessel? Katt ide!
 
 
Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: RTL Klub

fotó: RTL Klub

 

Címkék: vv6 valóság show TV 

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft