Hirdetés
  Máté Kriszta újra babát vár - StoryOnline
  Norbi igazi neve Horváth Feri!

J.Lo Victoria Beckham nadrágjaiban feszít

2007. április 5., csütörtök 08:00

Jennifer Lopez formás popóját elirigyelte a csontos Victoria. Miután kitiltották az anorexiás modelleket a bemutatókról, sőt nem is reklámozhatnak, Mrs. Beckham megtalálta az ideális formát új kollekciójához.

Hirdetés

Az angol énekesnő manapság ideje nagy részét Amerikában tölti, és gőzerővel barátkozik a világsztárokkal. Így készíti elő a terepet a család nyári költözéséhez, sőt munkát is keres: szeretne betörni a divatiparba.

Jennifer Lopez társasága, aki híres cipőivel már elég sokat letett az asztalra, talán nem is jön rosszul neki. Az elmúlt hetekben olyan közeli barátságba kerültek, hogy a focistafeleség felkérte Hollywood leghíresebb fenekének tulajdonosát, hogy viselje pár napig formás idomain a nadrágjait.

Mint az jól látható, az egykori Spice Girlön még a gyerekméretű ruhák is lógnak, de kénytelen szigorúan tartani magát a divatházak által bevezetett szabályhoz, hogy nem alkalmaznak és nem reklámoznak csontsovány modellekkel. Valószínűleg ezért választotta próbababának telt idomú barátnőjét.

Lopez annyira komolyan veszi a feladatot, hogy minden nap viseli a nadrágokat, sőt, jegyzeteket készít.
"Még a férje, Marc Anthony, véleményét is kikéri, hogy áll rajta egy-egy naci" - árulta el az egyik ismerősük.
A két világsztár egyébként naponta cserél információt telefonon, a latin díva állítólag el van ragadtatva a ruhadarabok szabásától és minőségétől. Külön örömmel tölti el, hogy Posh - puccos - Spice ilyen komolyan veszi őt.

Vajon a férfiaknak melyikük hátsója tetszene jobban a farmerokban?

J.Lo Victoria Beckham nadrágjaiban feszít

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft