Hirdetés
  Klapka György első erotikus élménye
  Tóth Szabi maradt otthon kisfiával!

Tragédiák sora a Jóban Rosszban sorozatban

2009. február 26., csütörtök 09:00

Tragédiák sorozatának lehetünk szemtanúi az utóbbi időben a TV2 napi sorozatában, a Jóban Rosszban-ban! Két hónapon belül láthattunk már emberrablást, súlyos sérüléseket, sőt halálos balesetet is.

Hirdetés

Hátborzongató módon oldja meg a Jóban Rosszban forgatókönyvíró-csapata a karakterek kiírását, és az esetlegesen távozó szereplők cseréjét. Az elmúlt hónapokban ennek köszönhetően igencsak felpezsdült az élet Csillagkúton, szinte epizódról epizódra van miért izgulniuk a nézőknek.

Emlékezetes fordulattal zárta az évet a sorozat. Az előtte nem sokkal önként távozó Mészáros Kittyt ügyes húzással cserélték le Legerszki Krisztinára, aki néhány napja új szereplőként Pongrácz Barbarát alakítja. A lánynak egy robbantásban teljesen összeégett az arca, amelyet plasztikai sebész hozott rendbe. Így aztán Barbara új arca szerves részét képezi a sorozatnak, Kriszti zökkenőmentesen foglalhatta el elődje helyét.

De ha a robbantás nem lenne elég a borzalmakból, emberrablásnak is szemtanúi lehettünk a Jóban Rosszban sorozatban, amelynek a szép Novák Heni esett áldozatául. Karaktere, Linda megússza az akciót, de a lövöldözésnek halálos áldozatai is lettek.

Nem úszta meg ilyen könnyen motorbalesetét Szorcsik H. Viktória, alias Bencsik Bea, akinek a karambol kapcsán leszakadt az ujja, amelyet a kórház plasztikai sebésze mentett meg.

Ám a Jóban Rosszban legdurvább szereplőkiírása Kerekes Viktóriához kötődik. Az általa megformált Laura karaktere a kezdetektől jelen volt Csillagkút életében. A nézők - amikor kiderült, hogy Viki nem sokáig látható már a napi sorozatban - sokáig találgatták, hogy milyen módon távozik a színésznő. A forgatókönyvírók nem túlságosan kíméletes módon távolították el a szép színésznőt. A szerelmi bánattól feldúlt Laura halálos autóbalesetet szenved, és már sebész exférje sem tudja megmenteni.

Tragédiák sora a Jóban Rosszban sorozatban

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft