Hirdetés
  Salma Hayek tényleg terhes!
  Oreiro férje okkal féltékenykedik?

Kata őrjítő fájdalamit injekciókkal csillapítják

2007. március 9., péntek 15:42

A lehetetlennel néz szembe Dobó Kata. A színésznő ma este mindössze néhány órás gyakorlást követően, lidokain injekcióval lezsibbasztott felsőtesttel és mély gyásszal a lelkében lép színpadra. Párbajtársa, Rubint Réka sincs egészségügyileg a csúcson, így valószínűleg a pompás kűrök helyett jeges roncsderbit láthatunk a képernyőn. Viszont éppen ettől válik különösen izgalmassá a dívák párbaja.

Hirdetés

Ma este senki sem cserélne szívesen Dobó Katával. A fiatal sztár ugyanis kétoldali bordasérüléssel száll versenybe a Sztárok a jégen produkcióban, ráadásul párbajoznia is kell. Katának a jobb oldalán elrepedt, a balon pedig eltörött egy-egy bordája. Az emberek ebből általában annyit tudnak levonni, hogy a színésznő őrjítő fájdalmakkal küszködik, viszont ennél sokkal többről van szó. Ráadásul Rubint Réka sincs a csúcson, az ő bordája is elrepedt, ami ugyancsak hatalmas fájdalmakkal jár együtt.

Mit mond a doki?

A StoryOnline úgy döntött, hogy nagy párbaj előtt interjút készít Magyar Mátyással, a Sztárok a jégen orvosával, hogy megtudjuk, milyen állapotban várják az esti megmérettetést a főszereplők. Az első tévhit, ami a közelmúltban Katáról elterjedt, hogy akár bele is halhat a ma esti kűrjeibe. "Bizonyos helyzetekben valóban életveszélyes lehet a bordatörés, azonban az esetek többségében "mindössze" sérülékenyebbé válik a bordaszerkezet - magyarázta a Megatáncból is ismerős doki. - A törés általában az első három-négy napban okoz nagy fájdalmat, utána enyhülni kezd. Ezzel szemben a repedés akár három-négy hétig is ugyanolyan intenzitással fájhat. Kata esetében ugyebár mindkét sérülésről beszélhetünk."

A lidokain zsibbaszt

Kata fájdalmai szinte elviselhetetlenek, ha nem kapna fájdalomcsillapítókat, meg sem tudna mozdulni a korcsolyában. A lidokain injekciók azonban zsibbasztják a problémás részeket, amit a profik már könnyedén áthidalnak, viszont az amatőr versenyzőknél hátráltató tényező lehet. "Igyekszünk olyan technikával beadni az injekciót, hogy csak a repedés, illetve a törés helyen hasson, és ez ne hátráltassa a játékban - magyarázta Magyar doktor, aki Rubint Réka állapotát is felügyeli. "Réka bordarepedéssel szenved, tehát még mindig komoly fájdalmai vannak. A likodain injekcióról ő dönt, a múlt héten is ezt alkalmazta."

Olvasóink Katának drukkolnak

Egy szó, mint száz, egyik versenyző sincs túl fényes állapotban. A produkciók tehát nagy valószínűséggel nem a lányok legjobb kűrjei lesznek. A show ennek ellenére a Sztárok a jégen egyik legizgalmasabb adásának ígérkezik. Vajon ki lesz az, aki a párbajt követően folytathatja a játékot, és kinek kell végleg elbúcsúznia? A döntés rajtatok is áll! A StoryOnline fórumán rögtönöztünk egy mini közvélemény-kutatást, amelyből kiderült, hogy a legtöbb olvasónk Katának drukkol. A fejleményekről folyamatosan tájékoztatatunk mindenkit.

Lakatos Levente

Kata őrjítő fájdalamit injekciókkal csillapítják

Hozzászólások ()
Sztárlexikon
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft