Hirdetés
  Harsányi Levente hollywoodi sztorija ... magyar módra
  Benkő Dániel szexiskolát nyitna

Ördög Nórát mindenki megnézné ruha nélkül

2010. január 15., péntek 04:30

A StoryOnline mini közvélemény kutatásából kiderült, hogy a sztárok jelentős része szívesen megnézné Ördög Nóra erotikus képeit a Playboyban, örülnének, ha a műsorvezető beadná a derekát.

Hirdetés

Mint, ahogyan arról már beszámoltunk, régóta pályázik a Playboy Ördög Nórára, de eddig nem sikerült meggyőzni az RTL Klub műsorvezetőjét arról, hogy levetkőzzön. Pedig ha megtenné, nem kevés pénz ütné a markát, talán magasabb gázsira számíthatna, mint Liptai Claudia. A StoryOnline néhány ismert pasit kérdezett arról, vajon ők megnéznék-e Nóra erotikus képeit a nyuszis magazinban, ha a műsorvezető mégis beadná a derekát.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Müller Attila biztosan megvenné a magazint, ha Nóra lenne benne. Ezt tette akkor is, amikor Liptai Claudia pózolt a címlapon. Ugyanakkor úgy véli, Nórának jól el ez a sejtelmes irányzat amit képvisel, lehet, hogy jobb, ha erről az útról nem tér le.

"Ördög Nóra egy értelmes nő, nem kell vetkőznie. Szerintem nem kell, hogy a férfiak a meztelen testét bámulják. Így sokkal érdekesebb. Ráadásul ennyi pénzért nem érdemes levetkőzni" - mondta Pákó a StoryOnline-nak.

Fotó: Elle
Fotó: Elle
Kozsó is biztos abban, hogy Nóra soha nem vetkőzik le a Playboynak. Ugyanakkor úgy véli, a fotók biztosan különlegesek lennének, főként ha Nánási Pál, a műsorvezető párja készítené azokat, hiszen akkor szerelemben születnének. Ez mindenképpen tükröződne rajtuk.

Jáksó László mindenképpen megnézné a Reggeli műsorvezetőjének erotikus képeit. Azt mondja, ő mindenkire kíváncsi, de talán Nórára még jobban is, mint másokra. Hozzátette: ha a csinos tévés nem vetkőzik, ő térdel le majd elé, hogy kérlelje.

Fotó: Playboy
Fotó: Playboy
Gianni szerint mindenki kíváncsi egy szép nőre, így Nórára is. Úgy véli, a műsorvezető nem fog vetkőzni.
 
Benkő Dániel szerint Ördög Nóra angyali szépség, mégsem nézné meg őt egy magazinban, mert szerinte az kukkolásnak számít, Dániel pedig inkább a hús-vér nőre kíváncsi.

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Benkő Dániel szexiskolát nyitna
Szabó Zsófi dekoltázsa tetszett Norbinak

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft