Hirdetés
  Péterfi Judit: ''Ha anyukám nem ráz meg, feladom...''
  Édesanyját gyászolja Bajor Imre

Kínos fotók készültek Rékasi Károlyról

A hét legolvasottabb cikkei

2013. szeptember 21., szombat 16:00

Nagy Bandó András eltitkolt kislánya, Demjén Ferenc pszichiátriáról szökött zenésztársa, Wolf Kati Hongkongba költözése, Rékasi Károly kínos fotói, Rippel Feri exnejének új kapcsolata: a hét legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Hirdetés

Ezért titkolta kislányát Nagy Bandó András

Nagy Bandó András több mint három évig titkolta, hogy kislánya született. A kis Gvendolinról még a humorista nagyobb gyerekei sem tudtak, Nagy Bandó a kislány édesanyjával jó ideig szó szerint bujkált és egy hotelszobában találkozgattak. A most 3 és fél éves kislány ráadásul hét hónapra született és még egy kilót sem nyomott, így sokáig az is bizonytalan volt, hogy életben marad-e.

Ha szeretnél többet tudni Nagy Bandó András fiatal kedveséről és kislányáról, katt ide.

Demjén: Csak orvos segíthet Herpain

Demjén Ferenc zenésztársa, Herpai Sándor a napokban megszökött a pszichiátriáról és azóta senki nem tud róla semmit. Demjén bízik abban, hogy egykori barátja nem követ el semmilyen őrültséget, mielőtt megtalálják. A zenész szerint Herpai adósságai, válása és szakmai kudarca vezethetett oda, hogy ilyen állapotba került és biztos abban, hogy már csak orvos segíthet egykori barátján, akit attól félt, hogy valami őrültséget követ el, mielőtt megtalálják.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott Demjén Ferenc barátjáról és mit üzent neki, ide kattintva elolvashatod.

Wolf Kati a családjával külföldre költözik

Az X-Faktor felfedezettjének olyan az élete, akár egy hollywoodi film. Wolf Kati egy pillanat alatt került a csúcsra, most pedig családjával Kínába, Hongkongba költözik. Mégpedig egy felhőkarcoló 30. emeletére.

Hogy mit is fog csinálni az énekesnő Hongkongban, arról itt olvashatsz bővebben.

Rékasi Károly lebukott Pikali Gerdával

Bár a napokban már arról szóltak a hírek, hogy Rékasi Károly hazaköltözött és kibékült Détár Enikővel, most mégis Pikali Gerdával bukott le. A napokban kínos fotósorozat örökítette meg a két színészt.

Ha kiváncsi vagy, hogy milyen helyzetben örökítették meg őket a fotósok, ide kattintva elolvashatod.

Rippel Feri áldását adta exneje új párjára

Fél évvel válásuk bejelentése után úgy tűnik, Rippel Feri és felesége is túllépett a történteken. Míg Feri a szépségverseny felkészítője közben kezdett udvarolni egy 18 éves lánynak, Vivien egy régi kedves ismerősbe botlott. A történet pikantériája, hogy Simó Vivien udvarlóját Rippel Feri nagyon is jól ismeri. A férfi ugyanis évekkel ezelőtt az artista testőre volt egy-egy nagyobb rekordkísérlet alkalmával.

Ha kíváncsi vagy, mit mesélt Simó Vivien az új kapcsolatról, katt ide.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft