Hirdetés
  Gombi fotózást is vállalna
  Véget ért a nagy barátság Sonia és Karesz között

Király L. Norbi meggazdagodott?

2011. március 8., kedd 05:00

Király L. Norbi BMW-t vásárolt az összegyűjtött gázsijából, igaz egy 2004-es modellt - adta hírül az egyik napilap. A tény azonban így is sok olvasónknál kiverte a biztosítékot.

Hirdetés

Talán azért is volt felháborító a hír, mert előtte arról olvashattunk, hogy Bakács Tibor kényszerűségből lopott szalámit, mert állítólag éhezett. Tisztában vagyunk azzal is, hogy komoly, Kossuth-díjas művészek éheznek, vagy éppen tengődnek néhány tízezer forintos havi járandóságból. Persze ezzel nem Király L. Norbi érdemeit szeretnénk kisebbíteni, de tény az, hogy elég kevés idő alatt sikerült neki egy viszonylag jó autó árát összeszednie.

Ugyanakkor emlékezzünk vissza Utasi Árpira, aki bár megnyerte a Csillag születiket, mégsem sikerült kilábalnia a nyomorból. Vajon mit tud jobban Norbi? Lehet, hogy Árpinak kevésbé eredményes menedzserei voltak, mint a magyar Joe Cockerként emlegetett fiatalembernek? Ki tudja?

Olvashattunk arról is, hogy az egyébként igencsak népszerű Csala Zsuzsa például a házát kényszerült eladni, mert olyan nehéz anyagi helyzetbe került. Azóta sokkal szerényebb helyen, egy jóval kisebb ingatlanban él.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Paudits Béla még éhezett is. A színész korábban a StoryOnline-nak is elmondta, csupán néhány tízezer forint a nyugdíja, abból kell kijönnie. De emlékezzünk csak vissza Antal Imrére, aki élete utolsó időszakát igencsak méltatlan körülmények között élte, teljesen elszegényedett.

Karda Bea és Medveczky Ilona is arról nyilatkoztak korábban, hogy nagyon kevés a havi bevételük. A táncművész állítólag 50 ezer forintot kap, ami úgy tudni, már egy megemelt összeg. Karda Bea egyik alkalommal arról beszélt, hogy alig több, mint 31 ezer forint a nyugdíja.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mint ahogyan arról korábban a StoryOnline is beszámolt, a hasonló sorsú hírességek korábban össze akartak fogni, hogy a méltánytalan jelenségre felhívják az illetékesek figyelmét. Ez a kezdeményezés azonban, ki tudja miért, de végül elsorvadt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Itt az új játék, a ZooMumba!
Új őrület: Farmerama

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft