Hirdetés
  Eltűnik a képernyőről Az élet show-ja
  Sarka Kata fölöslegesen fogyózik

Kiszakadt a Playmate mellimplantátuma

2014. március 28., péntek 14:00

Bátki Bernadett kiszakadt PIP implantátuma miatt komoly veszélybe került.

Hirdetés
Új mellimplantátumokat kapott Bátki Bernadett Playmate és modell. Megbízhatóbbra cseréltette a néhány hete kiszakadt PIP implantátumokat. Emiatt nem folytathatta a versenyekre való felkészülését, mivel a több területen is kárt okozó  PIP-betét cseréje után hosszabb gyógyulásra van szükség. 

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: archív
fotó: archív

"Mióta kiderült, hogy gyenge minőségű implantátum került szervezetembe, nem voltam nyugodt. Nagyon féltettem az egészségem. Öt évvel ezelőtt nem sokat gondolkoztam a dolgon.  Most viszont nagyon körültekintően választottam új plasztikai sebészt, és találtam meg a legjobb megoldást" - meséli a Playmate, akinek egyébként nem kellett titkolnia plasztikáját, az ugyanis nem akadálya a versenyzésnek vagy a modellkedésnek.

Szakemberek szerint Magyarországon még mindig 4-5 ezer nő viselhet ilyen alacsony minőségű mellimplantátumot.  "Minden páciensemnek azt javaslom, hogy az implantátum kiválasztásakor az elérhető legjobb minőséget válassza. A plasztikai sebészetben a természetesnek ható, harmonikus eredmények elérése a cél. Ehhez ma a legkorszerűbb eljárások és anyagok állnak rendelkezésünkre, de ezek nem tartoznak az olcsó kategóriába. A testünkön, az egészségünkön nem szabad spórolni" - hívta fel a figyelmet dr. Pataki Gergely plasztikai sebész. A modell és plasztikai sebésze nyilatkozatot tettek közzé, melyben felelős döntést javasolnak a szépülni vágyó nőknek: "csak minőségi anyagot ültessünk emberi szervezetbe".

Olvastad? Drogcsempész lett a Playmate


fotó: archív
fotó: archív


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft