Hirdetés
  Személyesen menne Zuckerberghez Alekosz
  Színpadról vitték műtőbe Takáts Tamást

Kórházba került Magyar Rózsa

2014. június 24., kedd 10:20

A magyar hagyományokat őrző énekesnő augusztus elejére várta kislánya születését. A pocaklakó viszont úgy gondolta, előbb szeretne világra jönni.

Hirdetés

"32 hetes terhesen, két héttel ezelőtt megindult a szülés. Szerencsére az orvosoknak sikerült megfékezni a koraszülést. Első gyermekemet várom, bevallom őszintén, nem is gondoltam, hogy ma már ilyenre is képes az orvostudomány" - mesélte Rózsa, aki azóta is a kórházban van. - "Letelt a kritikus két hét, mely a baba tüdejének fejlettsége szempontjából volt nagyon fontos. Minden bizonnyal, ha ma úgy döntene, hogy megszületik, akkor már egy nem túl nagy súlyú, de egészséges gyermeknek adhatnék életet. Ennek ellenére én is és az orvosok is bíznak benne, hogy még egy kicsit türelmes lesz. Most minden egyes nap ajándék számunkra."

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)


Az énekesnőt ágyba rendelték az orvosok, és a nap 24 órájában feküdnie kell.  

"Életemben nem feküdtem ennyit egy helyben. A csontjaim már kicsit felmondták a szolgálatot, de tudom, hogy most nincs más lehetőség. A baba az első, az ő egészsége mindennél fontosabb számomra" - tette hozzá Rózsa, aki egyébként épp a napokban ünnepli születésnapját. - "Nem igazán van ünnepi hangulatom. Bár családom, barátaim, valamint a zenémet kedvelők, rajongók már kora reggel óta küldik jókívánságaikat, amiket ezúton is köszönök szépen! Az idei év legnagyobb ajándéka kislányom érkezése lesz, de ha már szülinapom van, s lehet egy kívánságom, akkor mindenképpen azt szeretném, hogy a kis pocaklakó ne akarjon édesanyjával egy napon születni."

Címkék: baba család magyar rózsa 

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft