Hirdetés
  Norbi gokartozni vitte a soroksári gyilkosság áldozatának kisfiát
  Berki Krisztián: Csak egy skalp voltam a nőknek

Kórházba került Rákóczi Feri

2013. október 28., hétfő 14:00

Súlyos gyomorrontással, napokig nyomta a kórházi ágyat a műsorvezető.

Hirdetés
A Class FM műsorvezetője gyomorrontással került kórházba egy madártej miatt, és napokig azért küzdöttek az orvosok, hogy ne száradjon ki. "Borzalmas volt! Hőemelkedéssel kezdődött, aztán komolyabb tünetek után egyszer csak a kórházban találtam magam. Legyengültem,  három napig még járni is alig bírtam, csak feküdtem, mint egy fadarab. Mint utóbb kiderült, olyan madártejet ettem, amit a vendéglátóm valószínűleg nem megfelelően készített és tárolt a nyári melegben" - mesélt az évekkel ezelőtt történt esetről Rákóczi Feri.

Mint mondja, a kellemetlenségek ellenére egyáltalán nem haragudott az ismerősére, azt azonban már a kórházban megfogadta: maximálisan odafigyel saját háztartásában az élelmiszerbiztonságra, főleg, mert otthon ő a "főzőember". Sőt, mióta Soma fia is "besegít" Ferinek a konyhában, együtt ismételgetik a tudnivalókat. "A legfőbb szabály, hogy szakácskodás előtt és közben is, többször kezet mosunk. Soma nagyon ügyes, mert már tudja, melyik nálunk az a deszka, amin kizárólag nyers hússal dolgozhatunk, sült hússal, zöldséggel és gyümölccsel nem" - sorolja Feri, mi mindent tanított már meg fiának.

"Senki nem úgy születik, hogy tisztában van ezekkel a szabályokkal. Én a saját káromon tanultam meg, hogy az étel nem játék, és akárhányszor csak tehetem, másoknak is felhívom a figyelmét néhány hasznos tanácsra. Ezek végtelenül egyszerűek, nem kerülnek sok pénzbe, viszont súlyos betegségektől menthetik meg a családot" - tette hozzá Rákóczi Feri.

Tudtad? Gyerekcsinálásra buzdít Rákóczi Feri.
 
 
fotó: TV2
fotó: TV2

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft