Hirdetés
  Maradjunk mindig önmagunk! (x)
  Örökbefogadott a 46 éves színésznő

Közellenség lett a Stohl-könyv írója!

2011. október 10., hétfő 16:56

Még meg sem jelent, de már most hatalmas botrány tört ki Szalai Vivien Stohl Andrásról írt könyve körül.

Hirdetés

Az egyik napilap részleteket közölt az Őszintén című könyvből, a szövegkörnyezetből kiragadott részlet arról szólt, hogy Stohl szerint Sebestyén Balázs aljas dolgot követett el ellene élő adásban. A StoryOnline információi szerint az RTL Klubnál óriási vihart kavart a könyv, főleg az verte ki a biztosítékot, hogy szerintük Stohl a csatorna vezető műsorára, a ValóVilágra tett elmarasztaló megjegyzést.

Úgy tudjuk, nemcsak Stohl ütheti meg a bokáját, hanem az írónő is: Szalai Vivient "nemkívánatos személynek" minősítették a csatornánál. "Mivel András börtönben ül, és nem tudja megvédeni magát, ezért hadd tegyem meg én: ezzel a könyvvel senkit sem akart megbántani vagy kellemetlen helyzetbe hozni, őbenne egyszerűen volt egy tüske Sebestyén Balázzsal kapcsolatban, és kérdem én, hol mondja el ezt, ha nem az életéről szóló könyvben, aminek a címe éppen az: Őszintén? András a végletekig hálás az RTL Klubnak és a ValóVilágnak, hiszen a csatornának és ennek a műsornak köszönheti a tévés karrierjét, sosem menne szembe egyikkel sem, és a könyvben leírtak nem is erre kívánnak utalni." - árulta el megkeresésünkre az írónő.

Ahogy azt a kérdést is tisztázni akarta, miszerint csak a pénz vezérelte Stohlt abban, hogy kiadja legféltettebb titkait. "Nem igaz, hogy Stohl András tízmilliót kapott, hogy elmesélje az élete történetét. Nem igaz, hogy a pénz motiválta, amikor eldöntötte, hogy elmondja az igazat. Mint minden ember, aki dolgozik, alkot valamit, szeretne a munkájával pénzt keresni, de az ő elsődleges célja az volt, hogy elmondja a teljes igazságot a vele történt eseményekről. Hogy bemutassa a showbusiness és a színház világát úgy, ahogyan azt ő látja bennfentesként. Honnan tudom hogy nem a pénzéhség motiválta, amikor mesélt nekem? Onnan, hogy már megbocsásson, de szinte semmi tudatosság nincsen benne. Ha tudatos, hidegfejű, számító lenne, most nem itt tartana...  Sok tekintetben ösztönös, gyerekes figura, és éppen ezért roppant őszinte is"

Íme az ominózus, botrányos részlet az Őszintén című könyvből:


"Az utolsó ValóVilágnál viszont már kezdtem azt érezni, öreg vagyok már egy picit ehhez. Már nem áll jól, ha úgy beszélek, mint például Sebestyén Balázs... De Balázsra még visszatérek. Én szerencsés alkat vagyok, nem foglalkozom mással. Nem rivalizálok. Nekem nincs konfliktusom senkivel sem. Nekem ott van a színház, amibe görcsösen belekapaszkodhatok. Szeretem csinálni azt is, ahogyan a tévézést is. A tévében sokáig nem volt ellenfelem, nem volt olyan típusú műsorvezető, mint én. Nem szeretném, hogy nagyképűnek hassak, de sokáig tényleg nem volt senki, aki igazán konkurencia lehetett volna nekem. Aztán elkezdett a Balázs nagyon kinőni, s ő bizony lényegesen tudatosabb, mint én. A karrierépítést is ideértem. A ValóVilágnál nagyon meglepődtem, hogy jelentkezett rá. Mert nem felkérték, hanem ő maga jelentkezett rá. S természetesen bekerült. Ő határozta meg, mikor akar lenni, én meg csak kapkodtam a fejemet, hogy mi történik körülöttem. Persze felvehettem volna a kesztyűt, de mi a francnak?! Egyszer összeraktak minket. Nem mondanám, hogy jól sült el. Balázs korábban azt nyilatkozta, hogy nagyra tartja a munkámat, de aztán jöttek igazán furcsa dolgok is tőle. Nagyon profin csinálta a műsort, s még azt is, ahogyan megpróbált megalázni engem. Vezettük közösen a műsort, jött a szokásos, a szavazást lezárom, a kezem találkozik jelenet. De Balázs váratlanul azt mondta, hogy amikor a bal heréd találkozik a mappával... Én meg csak néztem, és gondoltam magamban, hogy te teljesen hülye vagy? Mindezt élőben. Én nem foglalkoztam vele, viszont az asszisztensem, Csilla zokogott. Igazság szerint Balázs égett be vele, sajátmagát járatta le akkor. Később az RTL Klub folyosóján sokan szóltak neki, hogy ez talán egy kicsit erős volt. Később elgondolkoztam a történteken. Azon, hogy ezt vajon szándékosan csinálta vagy pedig csak véletlenül kicsúszott a hülyeség a száján. Mert ha ez az ember ennyire tudatos, akkor az komolyan ijesztő. Mert akkor az nem azt jelenti, hogy itt ez a hülyegyerek, aki versenyezni akart, hanem akkor az már aljasság. Rá négy napra egyébként bocsánatot kért. Mindenesetre elég érdekes volt az egész. Mondanom sem kell, hogy később soha többet nem raktak egy műsorba minket össze... Elég nehéz bevallani, de ezzel az utolsó balesettel jól betettem saját magamnak. Teret adtam a Balázsnak. Én magam csináltam magamnak a konkurenciát. Most már ő akarja csinálni a ValóVilágot, leadta az X-Faktort. Hát csinálja. Ez már úgysem az a ValóVilág, mint amit én imádtam, amiben lubickoltam. Maradjunk annyiban, hogy amilyen poénokat a Balázs megenged magának egy másik emberrel, azt én sose tenném. Froclizni tudok, de szándékosan bántani egy másik embert én sosem tudnék."


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft