Hirdetés
  Terry Black kiborult
  Kiszel Tünde megbetegedett

Lecsúszott tévések?

2009. március 5., csütörtök 07:00

Nem ritka, hogy ismert televíziós arcok, akik valamilyen oknál fogva kikerülnek egy-egy nagyobb kereskedelmi csatorna kötelékéből, már nem tudnak elhelyezkedni frekventált helyeken, csak jóval kisebb televízióknál. Bár ők többnyire azt nyilatkozzák, ez nem ciki számukra, de valljuk be őszintén, ha szigorúan értelmezzük, ez mégiscsak lecsúszásnak számít.

Hirdetés

A teljesség igénye nélkül szemrevételezzük azokat a sztárokat, akik hasonló helyzetbe kerültek az utóbbi időben.

Évekkel ezelőtt az egyik legkeresettebb sztárnak számított Friderikusz Sándor, aki megjárta az RTL Klubot, a TV2-őt, de végül mégis az ATV-nél kapott önálló műsort, majd onnan is eltűnt. Igaz, időközben ismét felbukkant a TV2 egyik produkciójában, hiszen ő volt a Megasztár egyik ítésze, ám amióta a műsor befejeződött, nem látni a képernyőn televízióst.

Jakupcsek Gabriella miután távozott a TV2-től, a Viasat3 egyik műsorában kapott munkát. Szulák Andrea a TV2-től először a MTV-hez szerződött, ám jelenleg ott is szüneteltetik a műsorát. Szintén ettől a kereskedelmi csatornától kellett távoznia Szebeni Istvánnak, aki jelenleg a Duna Televíziónál dolgozik. Papp Gergő ugyancsak TV2 adásaiban tűnt fel korábban, ám most a Viasat3 csapatát erősíti.

Alföldi Zoltán és Sárosdy Eszter egykor az RTL Klub ismert arcai voltak, jelenleg az ATV-nél dolgoznak. De biztosan sokan emlékeznek még az RTL Klubos Konta Barbarára és Halász Gáborra, akik sorozatsztárból a TV2 műsorvezetői lettek, ma pedig már mindketten civil életet élnek. Korábban Nóci is az RTL Klub ünnepelt sztárja volt, majd egy kisebb televíziókhoz került, jelenleg pedig nincs képernyőn.


A legutóbbi csapás Leót érte, aki eleinte az RTL Klubon próbálgatta szárnyait, majd a Cool Tv-hez került, néhány napja pedig onnan is elküldték.

Azt, hogy ezek a történetek mennyire számítanak lecsúszásnak, nem szeretnénk megítélni, mindenesetre elgondolkodtatóak.

Lecsúszott tévések?

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft