Hirdetés
  Ki kerül Lilu helyére?
  Gregor Berni örökbe fogadott

A legmegdöbbentőbb sztárfogyások

2009. március 31., kedd 06:30

Szinte nincs is olyan nő, aki teljesen elégedett lenne az alakjával, és ne szeretne még vékonyabb lenni. Napjainkban azonban egyre több férfi is rászánja magát a fogyókúrára, különös tekintettel sztárjainkra. Cikkünkben azt vettük górcső alá, hogy hírességeink vajon miért szánták el magukat a fogyásra, és milyen módszerrel sikerült leadniuk pluszkilóikat. Összeállításunk a teljesség igénye nélkül készült, amelyben néhány valóban meglepő okot és módszert mutatunk be.

Hirdetés

Ugyanannyian kritizálják, mint ahányan dicsérik Sarka Katát azért, hogy a szülés utáni négy hétben 17 kilót adott le. A fiatal kismama azonban nem törődik a véleményekkel, és azt állítja, csak annyira tartóztatja meg magát, hogy az ne menjen a szoptatás rovására. Kata egyébként nem koplal, bár tésztát és csokit nem eszik, és inkább a gyümölcsöket részesíti előnyben. Az ő módszere tehát az egészséges étkezésen alapul. Hajdú Péter csinos felesége egyébként Norbi és Réka táplálkozási tanácsait követi. Ha ez igaz, akkor Kata mindenképpen jó referencia a Schobert házaspárnak.

Hat hét alatt hét kilót dobott le Gombos Edina. A Sláger rádió műsorvezetője ellentétben Katával a szoptatás ideje alatt nem diétázott. Pluszkilói eltüntetésére egy speciális zsírbontó kezelést választott, amellyel villámgyorsasággal nyerte vissza szülés előtti alakját. A módszer egyébként annyira sikeres volt, hogy hat kezelés után Edina belefért álmai estélyiébe is, és több számmal kisebb ruhát visel. 

Rettentően lefogyva érkezett néhány hete Oláh Ibolya a storytv Esti Frizbijének felvételére. Az énekesnő elmondta, hogy tíz kilót adott le az elmúlt időszakban. Ibolya bevallotta, nem szándékosan fogyott le, hanem a stressz miatt veszített súlyából.

A hírek szerint három ruhamérettel kisebb ruhát hord Liptai Claudia. A színésznő a TV2 afrikai kalandshow-ja után került egyre jobb formába. Ám hogy megelégelte-e a Mokka-nézők folyamatos kritikáit és fogyókúrába kezdett, vagy házassági válsága tette étvágytalanná a dögös vörös műsorvezetőt, arról nem szól a fáma, Claudia pedig mint ahogy magánéletéről, így erről sem nyilatkozik.

Tíz kilót fogyott Baby Gabi az elmúlt fél évben. Az énekesnő egyenesen kifakadt, amikor azt állították, zsírleszívással szabadult meg súlyfeleslegétől. Gabi elmondta, hogy rengeteg munka van abban, hogy lefogyott: diétázott és edzett mostani alakja elérésének érdekében.

Szülei ötödik esküvője előtt kezdett diétázni Gáspár Evelyn. A kövér kamaszlány tizenhat kilót dobott le néhány hónap alatt, és így a korábbinál sokkal nőiesebbé vált. Evelyn egyébként a kilencvennapos diétát választotta módszeréül, mégpedig azért mert abban bizonyos napokon a sütemény és a tészta is megengedett. Gáspár Bea nagyon büszke volt lányára, főleg azért, mert fogyókúrája alatt rengeteg gyümölcsöt és zöldséget evett úgy, hogy egyiket sem nagyon szereti.

Sokan meglepődtek, hogy Király Viktor komoly túlsúllyal küszködött, mielőtt jelentkezett a Megasztárba. A tehetségkutató győztese többek között a karrierje miatt fogta magát szigorú fogyókúrára. "Már az elején úgy álltam neki, hogy meg akarom nyerni a versenyt, s ennek érdekében minden energiámat mozgósítottam. Nem csak a hangomra, de a testemre is odafigyeltem. Rengeteget edzettem, speciális szaunaövet használtam, és nagyon odafigyeltem az étrendemre. Két hónap alatt 15 kilótól szabadultam meg" - osztotta meg velünk Megasztár-győzelme után Király Viktor.

Az egyik legnagyobb sztárfogyás Kasza Tibor nevéhez köthető, aki 31 kilótól szabadult meg. Az énekes egy lány bántó megjegyzését követően szabadult meg súlyfeleslegétől, és szánta rá magát egy mindent megváltoztató fogyókúrára. A zenész ma már csak nevet, ha régi fotói előkerülnek a fiók mélyéről. Néha maga sem hiszi el, hogy valóban volt olyan korszaka az életének, amikor 116 kilót nyomott.

A legmegdöbbentőbb sztárfogyások

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft