Hirdetés
  Lemondott a lakásáról VV Anikó
  Nem a feleségét csókolta Boros

Magony Szilvia visszatér! Jön a Túrakommandó!

2012. április 8., vasárnap 10:00

Hamarosan újra képernyőn az egykori szépségkirálynő! Az új magazinműsorban harmadmagával ígéri az eddigi legmodernebb, legtrendibb utazási műsort. A produkció különlegessége, hogy a realityt és a magazinműsort ötvözi amolyan "tourist-reality" keretében.

Hirdetés

"Az utazás a tervezés pillanatában kezdődik - mondja az egykori szépségkirálynő. - Amikor elkezdünk gondolkodni azon, hogy hol pihenünk vagy töltődünk fel szabad időnkben. A Túrakommandó merőben más lesz, mint az eddigi utazási műsorok. Figyelembe véve napjaink legsikeresebb tévés formátumait, a reality, a magazin és a szappanoperák hangütését próbáljuk visszahozni egy kifejezetten civil, tehát nem a tévében megszokott fegyelmezett kommunikációs stílusban. A három műsorvezető mellett sztárvendégek is jönnek velünk túrázni, akiket garantáltan kimozdítunk a saját biztonsági zónájukból. Nem a nézők helyett fogunk nyaralni, hanem olyan, megfizethető lehetőségeket szeretnénk bemutatni, amelyek bárki számára elérhetőek."

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)


A "Túrakommandó" csapata:
Magony Szilvia, "Szilva" - Egykori szépségkirálynő, a csapat "tyúkanyója". Teherbíró, sportos alkat, nyitott az új programlehetőségekre, viszont tériszonya és egyes állatoktól való félelme sok mindentől visszariasztja. A trió lelke, örök szervezője. Pedáns, szorgalmas...- és  aggódó természet. A csapat józan esze.
Kosztyu Marianna, "Manya" - Személyiségében igazi "művész lélek", aki a kultúrára, az igényes szórakozásra, valamint a minőségi konyhára vágyó "turista". Imádja a kényeztető programokat, a wellnesst, valamint a művészetet. Szabadidejében vitorlázik, golfozik és szereti a jó borokat  - no és persze a hazai pálinkát. Ha kreativitásról és kulturálódásról van szó, egyértelműen ő van a dologban. Egyénien áll a programokhoz, vidám jelenség, amolyan franciás egyéniség, kicsit mindig két lábbal a föld felett...
Magony Péter, ?"Petya" - Szilvi öccse igazi sportember, aki imádja az aktív turizmust. Hobbija a kerékpározás, a futás, valamint a kenuzás és minden extrémsport. Szeret kirándulni, imádja a hazai ? sokszor ?egészségtelenebb? konyhát, valamint nyitott az extrém programokra és sportokra. Szabadidejében barista, a kávékülönlegességek szakértője. Petya egy amolyan "srác a szomszédból" - kedves, nyíltszívű, jólelkű és hihetetlen a türelme - még a két lányhoz is.
Műsorpremier április 14-én, szombaton 12 órától a Story4-en!
Bővebb információ a műsor Facebook oldalán: www.facebook.com/turakommando

A műsor előzetese már megtekinthető:
http://www.youtube.com/watch?v=Yp5c_qqawxw&feature=youtu.be

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft