Hirdetés
  Ellopták Kovács Ági aktfotóit
  Damunak nincs helye a TV2-nél

Havas ráhajtott Vágó István feleségére?

2010. november 18., csütörtök 18:30

A sztárvilágban köztudott: Havas Henrik és Vágó István nem kedvelik egymást. Bárdos András hamarosan boltokba kerülő könyvében a kvízprofesszor elmondja, miért van ez így.

Hirdetés

Vágó István a könyvben meséli el, hogyan is akarta elcsábítani a feleségét Havas. "Talán nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin voltunk, tudod, régen szerepeltem benne, ezért sokáig rendszeresen meghívtak. Havas egész este szinte csak Nyuszival beszélgetett. Aztán néhány nappal később lementünk a tengerpartra valahova. Látom, illetve hallom, hogy késő éjjel, miközben barátainkkal scrabble-t játszottunk a teraszon, a feleségemnek folyamatosan csipog a telefonja, és újabb és újabb SMS-eket kap. Kérdem tőle, hogy ki az. Mondja, a Havas. És mit ír? Megmutatta. A lényeg: találkozni akar vele. És Nyuszinak arra a kérdésére, hogy nem zavarja-e, hogy neki férje van, NEM volt a válasza. Na, erre visszaírtam én Havasnak. "Kedves Henrik! Megértem a buzgalmadat, de nem kellene a hozományról beszélnünk, mielőtt a dologra áldásomat adom?" Később azt állította, hogy nem kapott ilyen SMS-t. De hazudik. A telefon jelezte, hogy megkapta. Ezután nem beszéltünk többet Havasról. De egy alkalommal, amikor épp együtt ültünk az autóban, Havas hívta Nyuszit. Azt kérdezte tőle, hogy lenne-e kedve egy új rádióműsorban az ő beszélgetőtársa lenni, de elutasító választ kapott. Nyuszi amúgy is utál szerepelni, ha még nem mondtam volna...Engem zavar, amit Havas csinál, zavar, hogy ócsárol, de a feleségem mindezt nem engedi elmondani. Nem akar belekeveredni, fél a nyilvánosságtól, fél az újságoktól. Még azt se bírja, ha fényképezik. Rosszul van, ha egy cikkben akár csak megemlítik. Menekülne az egésztől"  - vallotta Vágó.


Az üggyel kapcsolatban Havas is megszólalt. A Tanár úr a Blikknek mondta el, hogy Judit valóban vonzó asszony, de ő szereti a feleségét. Havas cinikusan azt is hozzátette, hogy sok féltékeny emberrel találkozott már, de olyan hülyével, aki ezt hangoztatja is, kevéssel.

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Berni bevállalja a harmadik gyermeket?
Új őrület: Farmerama

Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft