Hirdetés
  Várkonyi Andi: Nehezen tudom magam megmutatni!
  A ValóVilág a legek legje

Meglepődtek az Érték-díjasok

2012. február 4., szombat 19:00

Négy tagú kuratórium döntött arról, 2011-ben kik kapják az Érték-díjat. Ők azok, akik kevésbé vannak jelen a kerekedelmi csatornák műsoraiban, a saját területükön azonban kiemelkedőt alkottak. Trokán Anna, Váczi Eszter, Gémes Antos és Egri Viktor meglepetéssel fogadta az elismerést.

Hirdetés
Trokán Anna: "Nem vaktában böktek rá egy névre"

Trokán Anna hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy Érték-díjat kapott. "Olyan nevek ítélték oda nekem ezt a díjat, akikkel már volt lehetőségem együtt dolgozni. Nagyon meghökkentem, hirtelen nem is értettem miért kaptam. A legjobb érzés pedig az volt, hogy tudtam, nem az történt, hogy vaktában ráböktek egy névre" - mondta a színésznő, aki a jeles alkalomra Makány Márta segítségét kérte. "Nem nagyon szoktam bálozni, így megfelelő ruha sem lógott a szekrényben. Makány Márta csinálta annak idején a menyecskeruhámat is, így ezúttal is őt kértem fel, hogy segítsen."

Váczi Eszter: Nagyon meghatódtam!

Váczi Esztert nagyon meghatotta a díj, hiszen, mint mondja, róla köztudomású, hogy nem képviselteti magát a bulvársajtóban. "Figyelemreméltó, hogy a szakmai zsűri odafigyelt arra, hogy milyen eredményeket értem el 2011-ben. Ebben azonban része van a zenekaromnak is, így természetesen őket is elhívtam a díjátadóra!"


Gémes Antos: Nagyon meglepett!

Gémes Antost, a Magyar Színház színészét nagyon meglepte a hír. "Nem gondoltam rá, de nagyon örülök neki, különösen azért, mert van egy ilyen lehetőség, hogy olyan is kapjon díjat, aki kevésbé ismert ember" - célzott a színész az Érték-díjra, amellyel a Szinetár Miklós, Huszti Péter, Vitray Tamás és Presser Gábor alkotta kuratórium döntése alapján a Story magazin azokat a művészeket ismeri el, akik nem a kereskedelmi televíziók legnépszerűbb műsoraiban szerepelnek, viszont saját területükön kiemelkedőt alkottak az adott esztendőben.
Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)
Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft