Hirdetés
  Hisztérikus állapotban tört díszletet a Shyguys rajongója
  Tóth Gabi: Azt mondták, feltesznek a donorlistára

Modern szépségversenyt ígér Vajna Tímea

2015. április 15., szerda 13:14

Elindult a jelentkezés a Miss Universe Hungary 2015-ös szépségversenyére, melyet idén teljesen új alapokra helyeznek a szervezők. Igényes, nemzetközi szintre emelt, minden eddiginél patinásabb, igazán rangos társasági esemény várja Magyarország legszebb hölgyeit.

Hirdetés

A Miss Universe a világ egyik legnagyobb, legrangosabb és legnézettebb szépségversenye. Káprázatos show-műsor keretében rendezik meg a világ különböző helyein, melyet a világ tv társaságai közvetítenek. Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a megmérettetésen, amelyen hazánkat a Miss Universe Hungary győztese képviselheti. 2014-ben új tulajdonos-producer cég kezébe került a magyar Miss Universe, melyen Vajna Tímea és Andrew G. Vajna számos újítást végrehajtva a hazai szépségverseny-ipar új standardjait állítja fel és igényes, nemzetközi szintre emeli a műfajt.

"Célunk, hogy újszerű eszközökkel tegyük érdekessé a versenyt és modern keretbe helyezzük a magyar lányok szépségét. A Miss Universe Hungary nem csupán egy verseny, hanem egy rangos társasági esemény lesz minden évben!" - hangsúlyozza Vajna Tímea, a rendezvény szervezője.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)


A versenyre azok a magyar szépségek jelentkezhetnek, akik 2015. február 1-jéig betöltik 18. életévüket, illetve a jelzett időpontig nem töltik be a 27. életévüket és büntetlen előéletű, magyarországi tartózkodási címmel rendelkező magyar állampolgárok. Kizáró ok, ha a jelentkező férjezett, illetve elvált, gyermekes, akt- illetve hasonló jellegű felvétel készült korábban róla, illetőleg ilyen jellegű jogokat adott el bármilyen médiumnak, valamint alkohol vagy kábítószer függőség alatt áll. A versenykiírás szerint azonban a plasztikai műtét nem jelent akadályt.

Több nagyvárosban is tartanak válogatókat, így Budapest mellett, Veszprém (április 18.), Debrecen (április 19.), Pécs (április 25.) szépei is megmutathatják magukat.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft