Hirdetés
  Erdélyi Mónika: "Enyhe szívroham futott át rajtam"
  Mindent feladott a Voice-ért Nádor Dávid

A Nagy Duett első szériájának legemlékezetesebb pillanatai

2013. január 22., kedd 11:30

Februárban indul a SuperTV2-n A Nagy Duett második szériája, ahol vadonatúj párosok küzdenek meg a ritmussal, így garantált, hogy mókás percekben is részük lesz a nézőknek. Addig azonban felelevenítjük a legemlékezetesebb korábbi produkciókat.

Hirdetés

Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy Hajdú Péter produkciói mulattató színfoltját adták a műsornak. A műsorvezető bevállalta, hogy ének- és tánctudás híján is színpadra áll: voltak, akik kinevették ezért, mások pedig megkedvelték az esendő emberi arcát mutató Hajdút. A műsorvezető akkoriban viccesen beszélt is arról, ha énekléssel csajozott volna, még mindig szűz lenne, és  ezt el is hittük neki. A kamerák előtt általában magabiztosan mozgó műsorvezető A Nagy Duett című műsorban teljesen megváltozott és gátlásossá vált. A hetek múlásával azonban ő is feloldódott, láthattuk táncolni, és a hátán pörögni is, ami igazán felejthetetlenre sikerült. 

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Tóth Gabi és Tilla produkciói mindig nagy sikert arattak a stúdióban, a hetek alatt összeszokott, vagány párossá váltak.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Köztudott, hogy SP-ért odavannak a nők, illetve a fiatal lányok. Egyikük ennek tanújelét is adta az énekes és Iszak Eszter egyik produkciója után - nem is akárhogyan. A tinipáros éppen  a 4F Club Balatoni láz című dalát adta elő, majd ezt követően különös közjáték zavarta meg a műsort. Mielőtt Claudia a színpadra érkezett volna, a nézők soraiból egy rajongólány a pódiumra rohant, és szájon akarta csókolni SP-t, sőt, az előadott dal szellemében még a bikinifelsőjét is ledobta. Többen azt állították, a nő beépített ember volt, ám ő akkor azt nyilatkozta, fogadásból tette. 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az azóta édesanyává vált Peller Mariann is okozott meglepetést a műsor alatt. Párjával, Bereczki Zoltánnal Katy Perry I Kissed A Girl - Megcsókoltam egy lányt - című számát vitték színpadra, és Mariann az eredeti előadóhoz hasonlóan elkapta a mellette táncoló, csinos lányt és megcsókolta. Sokak szerint ennek volt köszönhető az akkori továbbjutásuk. Az eseten talán csak  a zsűritag, Balázs Klári akadt ki, és nem értette, miért volt szükség erre.  

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Emlékezetes pillanatnak lehettünk tanúi, amikor az egyik alkalommal Árpa Attila a hasára írt felirattal kívánt boldog születésnapot Falusi Mariannak. Vitathatatlan, ők voltak A Nagy Duett egyik legjobb párosa, de sajnos nem értek el dobogós helyezést. 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Mindenkit lenyűgözött a fináléban Caramel és Trokán Nóra Lélekdonor-előadása A produkció tökéletesre sikerült: minden a helyén volt benne, technikailag épp úgy, mint érzelmi téren. Elmondható, a Voice mestere és a színésznő méltán állhattak a dobogó felső fokára. 

Fotó: TV2
Fotó: TV2

 


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Alekosz Veronikát választotta
Lilu elképesztő átváltozása

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft