Hirdetés
  Újabb pletyka VV Olivérről
  Helyezkednek a kiesett villalakók

Felfedjük Nagy Sándor múltját

2011. február 28., hétfő 04:30

Talán sokan azt sem tudják, ki az a Nagy Sándor, aki az RTL Klub Csillag születik című műsorának új házigazdája lett. Mi azonban emlékszünk rá, meg arra is, milyen csúnyán megalázta annak idején Kiszel Tündét.

Hirdetés

Nagy Sándornak kicsit később távoznia kellett műsorából, igaz az illetékesek akkor cáfolták, hogy az ügynek köze lenne a Kiszel Tündés botrányhoz.

Mint ahogyan arról 2008-ban beszámoltunk, Nagy Sándor volt az a műsorvezető, akivel Kiszel Tünde összeszólalkozott először a Swung című műsorban, majd a Joshi Bharatban. A tévés bulvárdíszpintynek nevezte a szőke hírességet, majd a nézők előtt  nem éppen kedves módon aprópénzben fizette ki a gázsiját. Kiszel Tünde ezen nagyon megsértődött, és a TV2 műsorában aprópénzzel dobálta meg Sándort. Tünde eleinte perre akart menni Nagy Sándorral, de aztán mégis elállt ettől.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A naptárdíva a StoryOnline érdeklődésére elmondta, nagyon csodálkozik rajta, hogy az RTL Klub Nagy Sándort választotta a Csillag születikbe. Hozzátette: sajnálja, hogy ezt a lehetőséget nem egy tiszta múltú és szívű tehetséges fiatal kapta meg.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A hír hallatán olvasóink is felhördültek. Vannak akik szerint egy tehetségkutató műsorba nem való olyan ember, aki így viselkedik riportalanyaival. Mások szerint egyáltalán nem biztos még, hogy Nagy Sándor karrierje hosszú életű lesz az RTL Klubnál, hiszen láttunk már másokat is rövid időn belül megbukni ebben a műfajban. A legtöbben azonban azt fejtegették, jobb lett volna, ha Stohl András elvállaja a Csillag születiket, mert még ő is sokkal rokonszenvesebb, mint Nagy Sándor.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Itt az új játék, a ZooMumba!
Új őrület: Farmerama

Story Női Extra
Tévéműsor
00:40 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft