Hirdetés
  Kapós lett a Barátok közt sztárja
  X-Faktor CD a Story magazinnal!

Nyerj páros jegyet Mága Zoltán új évi koncertjére!

2011. december 14., szerda 14:16

Hirdetés

A Budapesti Újévi Koncertet 2009-ben, hagyományteremtő jelleggel a Bécsi Újévi Koncert mintájára hívta életre hazánk Szeretet Hegedűse. Egy olyan hagyományteremtő eseményt sikerült létrehozni, mely Európa méltán rangos koncertjévé vált, és amely a kiemelkedő hazai kulturális fesztiválok mellett évről-évre újabb nemzetközi, művészeti és turisztikai elismerést hoz Magyarországnak.

A teltházas Aréna közönségen túlmenően az elmúlt években a közszolgálati és a kereskedelmi televíziók segítségével több millió néző is részese lehetett a fennkölt eseménynek az ország határain innen és túl. 2012. január elsején még látványosabb díszlettel, új, különleges programmal, sok-sok hazai sztárfellépővel szórakoztatja majd a hallgatóságot Mága Zoltán, aki ezúttal is minden korosztályt hív és vár koncertjére. Az est folyamán széles repertoár várja a tisztelt vendégeket; a klasszikus zene, az opera, az operett, a musical és a pop zene kedvelői is kedvüket lelik majd a sokrétű programban. Vendégei között lesz számos kiválóság, úgymint: Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Keresztes Ildikó, Szulák Andrea és Zsédenyi Adrienn énekesnők, Kiss B. Atilla és Pándy Piroska operaénekesek, Faludi Judit Liszt-díjas csellóművész, Galambos Lajos trombitaművész, Pintér Tibor színművész, Détár Enikő színművésznő, Pataky Attila énekes, Tolvai Renáta, Kökény Attila,Tóth Vera és Tóth Gabi popénekesek, valamint a Budapesti Operettszínház művészei.

A kimagasló színvonalú, káprázatos látványvilággal színesített show-műsorral újra több mint 12 ezer ember köszöntheti az új esztendőt Mága Zoltánnal és sztárvendégeivel. A Budapesti Újévi Koncertnek 2012-ben is lesz jótékonysági jellege, hiszen az előző évekhez hasonlóan az ország több pontjáról vendégül látnak olyan nyugdíjasokat, tehetséges gyermekeket, hátrányos helyzetű településeken élőket, akik nem tudnák önerejükből megvásárolni a belépőjegyeket, nem tudnák megszervezni az utazásukat. Mága Zoltán ez évben a Pető Intézet részére is biztosít jegyeket.

Mága Zoltán művészi repertoárja a népzenétől a szimfonikus darabokon át a musical-ekig, a jazzig, sőt, a könnyűzenéig terjed, így többfajta műfaj szerepet kap majd az est során. A világ legnagyobb koncerttermeiben játszott már, elbűvölt játékával királyokat, hercegeket, közjogi méltóságokat, közéleti személyiségeket, világsztárokat és legutóbb Őszentségét XVI. Benedek pápát is, ám úgy véli, a magyar közönségnek muzsikálni a legfelemelőbb érzés. Ezt a különleges, emelkedett hangulatot élhetik át mindazok, akik ellátogatnak Budapesti Újévi Koncertjére, 2012. január elsején. Bővebb információ: www.budapestiujevikoncert.hu

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft