Hirdetés
  Gaál Noémi nem szabatja át az arcát
  Megműtötték Schobert Norbi kutyáját

Ők a leggazdagabb celebek? - Andy Vajna

2013. szeptember 4., szerda 17:10

Magyarországon titkosabb a celebek vagyona, mint a politikusoké. Ezért a StoryOnline arra vállalkozott, hogy bemutatja azt a tíz sztárt, akik nemcsak népszerűek, de valószínűleg gazdagok is. Ők azok, akik hosszú évek alatt kemény munkával és kitartással gyűjtötték össze a millióikat.

Hirdetés
Sorozatunk utolsó szereplője, Andy Vajna. A filmesről az utóbbi időben leginkább 38 évvel fiatalabb felesége, Palácsik Tímea kapcsán cikkeztek. De kétségtelen, hogy a producer - akárcsak Schobert Norbert vagy Hajdú Péter - az évek alatt igazán megdolgozott a pénzéért.  
 
fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

Vajna 1956-ban hagyta el Magyarországot, majd ezt követően Kaliforniában kezdte el tanulmányait. Két év után abbahagyja felsőfokú tanulmányait, és fotósként helyezkedett el Hollywoodban. Egy síbaleset miatt azonban kilenc hónapra ágyba kényszerült, de ezalatt sem tétlenkedik. Fodrásznak tanul, majd parókák tervezésébe kezd. Egy barátjával Hongkongba megy, ahol beindít egy parókagyárat. (Hongkongban ismerkedik meg egyébként az első feleségével is, akitől szülteik egy fia. Justin azonban tragikus körülmények között 2007-ben öngyilkosságot követ el, amit Vajna érthetően mai napig nem tud feldolgozni) Andy Vajna a parókagyártás után állítólag a farmergyártásra váltott és csak később következett a film. 

Mario Kassar-ral 1976-ban alapította meg a Carolco nevű céget, ami rövid időn belül óriási vállalattá nőtte ki magát, az egyik legbefolyásosabb filmforgalmazó lett. Vajna számára a sikert olyan filmek hozták meg, mint a Rambo, Evita, Die Hard, Terminátor, vagy épp a Függő játszma. A producer először 1963-ban jött vissza Magyarországra, az utóbbi években pedig rengeteg időt töltött itthon. Valószínűleg Magyarországon nemcsak a hazát, a nyugalmat és a boldogságot találta meg végre, de Timi személyében a szerelmet is.
 
fotó: Facebook
fotó: Facebook

Tudtad, hogy..
Bruce Lee megvette Andy Vajna házát és ott élte utolsó éveit
A Rambo főszerepét erdetileg Steve McQueen akarta játszeni
Sylvester Stallone azért fogadta el a Rambo főszerepét, mert hárommillió forintot ajánlottak neki
Az Evita főszerepére nemcsak Madonna, de Michelle Pfeiffer is esélyes volt. 

Sorozatunk előző részéiben bemutattuk hogy szerezte vagyonát Korda György, Friderikusz SándorFrei TamásSebestyén Balázs,  Dzsudzsák BalázsMága ZoltánHajdú PéterSchobert Norbi, illetve Palvin Barbi
 
fotó: The Hollywood Reporter
fotó: The Hollywood Reporter

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft