Hirdetés
  Claudia marad a Mokkában?
  Király Viktor újra szerelmes

Lélekgyógyászok segítik a sztárokat

2010. augusztus 17., kedd 05:15

Az utóbbi időben egyre több sztárról derült ki, hogy pszichológus segítségére szorul, mert túlterhelte magát. Nem szégyellik helyzetüket, bátran vállalják: akadnak olyan élethelyzetek, amikor bizony szükség van a lélekgyógyászok segítségére.

Hirdetés

Détár Enikő ugyan egy ideig titkolta, hogy túlterhelte magát és emiatt kórházban kezelték, de később őszintén vallott nehézségeiről. Csak úgy, mint Zalatnay Cini, aki szintén "lemerítette szervezetét", ami miatt az orvosok azt javasolták neki, vegyen vissza a tempóból. Az énekesnőt ugyancsak kórházban ápolták.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az egyik napilap nemrég azt írta, Kozsót egyenesen a menedzsmentje küldte pszichológushoz, mert úgy vélték, olyan problémákkal küzd, melyek feldolgozásában szakember segítségére van szüksége.

Liptai Claudia szerelme, Daróczi Dávid halála után teljesen összeomlott. A színésznő még a nyilvánosság előtt sem tudta leplezni mennyire kiborult. Azt, hogy a Claudia ekkor kérte-e pszichológus segítségét, nem lehet tudni, ám korábban elmondta, a válása után szakemberhez fordult, hogy segítsen neki feldolgozni problémáit, így vélhetően az ennél nagyobb traumát jelentő gyász feldolgozásához is lélekgyógyász segítségét vette igénybe.

Csonka András édesanyja halála után járt pszichiáternél. A híresség azt mondja, neki sokat segített a lélekdoktor.
"Mostanában is tervezem, hogy szakemberhez fordulok, mert érzem, hogy sűrűsödik bennem a feszültség, és ismét karban kell tartani a lelkemet. Szükségem van egy olyan józan szemre, aki kívülről lát, és megfelelő távolságtartással lát engem" - nyilatkozta nemrégiben mindenki Picije.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Egy állás, vagy egy szerelem elvesztése is okozhat komolyabb lelki traumát, életkortól függetlenül is. Szabó Zsófi, a Jóban rosszban színésznője szakítását nem tudta feldolgozni egyedül, ekkor keresett meg egy pszichológust. Farkasházi Rékát pedig pszichológus apósa kezelte, mert a Barátok közt egykori színésznője pánikbetegséggel küzdött. A színésznő nem titkolta, nem volt könnyű a gyógyulás, de mára szerencsére teljesen rendbe jött.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nagy Krisztina pszichológus a StoryOnline-nak elmondta, az idegösszeomlás és a hasonló pszichés betegségek általában azokat az embereket veszélyeztetik, akik látszólag erősnek tűnnek, mindent kibírnak. A művészek általában ilyenek, ráadásul az sem használ nekik, hogy rengeteget hajtják magukat. A pszichológus szerint a hírességek idegösszeomlását az is elősegítheti, hogy életük egy részét állandóan óvniuk kell a nyilvánosságtól, ami idegileg nagyon megterhelő. Az idegösszeomlás szélén álló embereken általában semmi nem látszik, ám ha hirtelen nagy stressz éri őket, egyszeriben összeroppannak - figyelmeztet a szakember.

Az pedig, hogy időnként érdemes lélekdoktor segítségét kérni, jól mutatják a fenti példák, hiszen a sztárok többsége a hatékony külső segítséggel túllendült a krízisen, és a csillaguk újra teljes fényében ragyog.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Stohl segítette a milliókhoz Balázst?
Claudia marad a Mokkában?

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft