Hirdetés
  Elhunyt a Ki mit tud?-os zsűritag
  Férjhez megy Trokán Anna

Vállalják a plasztikázást a magyar sztárok

2011. augusztus 9., kedd 05:00

Van, aki vállalja, van, aki nem, és olyan is akad, aki büszkén mutatja meg plasztikázott testrészét országnak-világnak. Általános jelenség, hogy amíg a hollywoodi sztárok inkább lepleznék a nyilvánvalót, hogy adottságaikat nem a természetnek köszönhetik, addig kis hazánk hírességei többnyire nyíltan megmutatják, hol tettek egy kicsit a testükhöz és hol vettek el belőle. Mi lehet ennek az oka? Talán, hogy amíg külföldön egy középosztálybeli ember is megengedheti magának a műtétet, addig itthon ez többnyire a jómódúak vagy ismert emberek kiváltsága. Vajon státusszimbólum a szépészeti beavatkozás? A StoryOnline-on számos híresség vallott már arról, hogy kés alá feküdt. A teljesség igénye nélkül belőlük "gyűjtöttünk egy csokorra valót".

Hirdetés

Gyakori, hogy az amúgy is előnyös adottságú hírességek szánják rá magukat a beavatkozásra, mondván, a még tökéletesebb külső még jobb érvényesülési lehetőségeket kínál számukra az életben. Több hazai modellünk is bevállalta a fájdalmat, és kés alá feküdt.

Plasztikai sebész kése alatt szépült a minap Zimány Linda. A híresség a keblét nagyobbíttatta meg, amelyekkel mostanra nagyon elégedett. A modell elmondta, fogyókúrája után határozta el, hogy nagyobb kebleket csináltat magának, mert úgy érzi, úgy még esztétikusabb lesz a megjelenése.

Voksán Virág többnyire sporttal tartja karban a testét, ám évekkel ezelőtt ő is szilikont tetetett kebleibe és feltöltette az ajkait is. A híresség ma már nem a modellkedésből él, de sikeres DJ.-ként is bátran megmutatja impozáns domborulatait.

Kustánczi Lia több éve döntött úgy, plasztikai sebész kése alá fekszik és megnagyobbíttatja mellét. Mivel azonban az idők során több ismerőse implantátumával is gondok voltak, úgy döntött, megelőzi a bajt, és újraműtteti magát. A beavatkozás nemrégiben meg is történt, és a modell boldog új kebleivel.

Van olyan hírességünk, aki egyenesen világhírnévre tett szert plasztikai műtéteivel. Persze, kérdés, mennyire vágyott erre...Geronazzo Mária a világ tizenkét legrondábban plasztikázott hírességei közé került fel egy internetes portálon. A nagy szájú nőként emlegetett asszony elmondta, hatalmas szája az erotikát szimbolizálja, emellett saját művészi alkotásának tartja magát. "Előtte is elég erotikus vastag szám volt, de én még vastagabbat szerettem volna. A túlzások embere vagyok, az egész lényem ilyen" - tette hozzá, és bár nem esik jól neki a kritika, különösebben nem is foglalkozik vele.

A háromgyerekes Rubint Réka napi több óra edzéssel, és az update-életmóddal formálja testét. Egy dolgon - az aprócska melleken - azonban így sem változtathatott, azért évekkel ezelőtt orvosi segítséget kért. A fitneszmami megnagyobbíttatta kebleit, és állítja, azóta sokkal nőiesebbnek érzi magát.

Decemberben feküdt kés alá Marenecz Fruzsina. A Barátok közt egykori szereplője elárulta, rossz tartása és az önbizalomhiánya ösztönözte arra, hogy megnövelje keblei méretét. Az ismert tévés úgy véli, nem feltűnő a változás, inkább csak arányosabb lett a testalkata, mint korábban volt. 

 Szilikonmellet csináltatott magának Nkuya Sonia is. A vadóc énekesnő szívesen beszélt a beavatkozásról: "Régóta vonzott ez a dolog, nem tartom rossznak, ha valakinek szilikonmelle van. Lelki okok miatt döntöttem így, szerintem meg kell változtatni, amit a természet elrontott" - mondta el  a lány. Az énekesnő eleinte hatalmas mellet akart, de orvosának és párjának sikerült meggyőznie arról, hogy 430 köbcentis implantátum helyett a 335-ös is elég lesz.

Túl van a mellmegnagyobbító műtéten Bencsik Tamara is. A 23 éves vajdasági lány régóta tervezte beavatkozást. Az énekesnő most egy mérettel nagyobb melltartót visel, mint korábban, ami önbizalmat ad neki. Amióta teltebbek lettek Tami keblei, szinte nem is látjuk másban, mint mélyen dekoltált felsőben.

Egészen más típusú beavatkozást végeztek el Cseke Katinkán. A telt, ám gyakran fogyókúrázó színésznő zsírleszíváson járt, így több centitől is sikerült megszabadulnia a hasi tájékon, ami nagy erőt adott számára ahhoz, hogy folytassa diétáját.

Néhány évvel ezelőtt Kapócs Zsóka orrplasztikájától volt hangos a sajtó, akkoriban mindenki a régi, illetve új orrával foglalkozott. Egy korábbi nyilatkozata alapján azonban úgy tűnik, a színésznő már megbánta a korábbi beavatkozást. "Annyira unom már ezt a témát - fakadt ki Zsóka egy interjúban. "Amikor a vízcsapból is a műtétem folyt, megkérdeztem magamtól, hogy nekem tényleg erre van szükségem? Hogy mindenki egy értelmetlen műtéttel azonosítson? - kesergett.

Gaál Noémit szintén sokszor fárasztja, hogy évek után is beszélnek mellmegnagyobbító műtétéről. A szép időjós természetesen vállalja, hogy plasztikai sebész formálta kebleit, de annak nem örül, hogy domborulatai még mindig bulvártémát szolgáltatnak.

Kapócs Zsókához hasonlóan  Zalatnay Sarolta is visszacsinálná a műtétet. Az énekesnő egykori kedvese miatt nagyobbíttatta meg melleit, de időközben rájött, a túlméretezett cicik sok kényelmetlenséget okoznak, ezért azt tervezi, hamarosan újraműtteti azokat.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Itt az új játék, a ZooMumba!
Új őrület: Farmerama

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft