Hirdetés
  Megszületett Janza Kata kisfia!
  Kamu a show- ház!

Robbie Williams: Túl korán feladta?

2007. március 7., szerda 14:51

Robbie távozott a rehabilitácóról, ám egy héttel korábban, mint kellett volna. Anyukája és rajongói aggódva figyelik a popsztár első "szabad" lépéseit.

Hirdetés

A Rudebox énekese elengedte a füle mellett orvosai tanácsát, miszerint legalább négy hetet rá kellene szánnia az elvonókúrára, és már a harmadik hét végén távozott. Persze nehéz hibáztatni, ha arra gondolunk, hogy Amerika legkeményebb intézményét választotta - rémhírek keringenek az ott uralkodó szigorúságról. Ez egyébként többek között azt jelentette, hogy nem kapott semmiféle sztáros elbánást, mi több, a szobáját is meg kellett osztania egy másik pácienssel.

Újjászületés

Robbie a 33. születésnapja alkalmából vonult be az Arizonai klinikára, anyukája pedig arra kérte a rajongóit, hogy képeslapokkal biztassák kisfiát a kitartásra. A zenész különféle ? egyébként csak receptre kapható ? fájdalomcsillapítók és nyugtatók függője lett. Ráadásul a gyógyszerek mellett nem ismert mértéket az élénkítő szerek alkalmazásában sem. Édesanyja nem sokkal korábban már azt nyilatkozta, hogy a fia tulajdonképpen haldoklik, mert napi több liter kávé, energiaital és rengeteg cigaretta segítségével ?működik?.

Ijesztő ébredés

A szülinapja reggelén alaposan túladagolta magát a popcsillag, szabadnapos alkalmazottainak telefonált utolsó erejével, hogy segítsenek, mert meg fog halni. A kiérkező mentősök azonban nem fértek hozzá, mert eltorlaszolta lakása ajtaját? Ez után szállították be sürgősen a rehabilitációs központba. Egy ismerőse elmondása alapján valóban ideje volt a megmentésnek, mert a sztár elérte a mélypontot. Időnként akár három órába is beletelelt, hogy ajtót nyisson, ha csöngettek nála. Általában még ennyit sem tett: csak szorosan behúzta a függönyeit, és bambulta a képernyőt nap, nap után. A legrosszabb az volt, amikor az Internetet böngészte, hogy mindent elolvasson saját magáról. Utána garantáltan kiborult, és még mélyebbre zuhant.

Van visszatérés

1997-ben már egyszer megjárta az elvonót Robbie, akkor Elton John, cipelte el egy rehabilitációs intézetbe. A kúra jót tett az akkori tinibálványnak: kisimulva és lefogyva állt rajongói közé, pályája pedig minden várakozását meghaladóan magasra ívelt. Ha akkor sikerült miért ne sikerülhetne most is. Ebben bíznak a szülei, testvére és a rajongói is. Most otthon kezelik tovább, mamája, Jan felügyelete mellett.

Egyébként az anyuka számára nem idegen ez a terület, korábban 18 évig dolgozott tanácsadóként, elsősorban alkoholistákkal foglalkozott. Az aggódó asszony arra kéri a rajongókat, hogy továbbra is segítsenek szeretetükkel a fiának, hogy többé ne zuhanjon vissza a gödörbe. -orisek-

Egy kis Robbie-zene az ínyenceknek:Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft