Hirdetés
  Teszári Nóra kerekesszékes húgával modellkedik
  Szakított az RTL álompárja?

Romantikus fotók a Barátok közt sztárjáról

2013. november 8., péntek 10:00

A sorozatban Gizit alakító Gyebnár Csekka romantikus hétvégét töltött együtt a párjával.

Hirdetés
Gyebnár Csekka estéről estére szórakoztatja a nézőket. A Barátok közt Gizijét alakító színésznő a sorozat mellett színházban is játszik és fellépni is jár énekes műsorával. Elfoglaltságai mellett ritkán van ideje arra, hogy nagy szenvedélyének, a ma annyira divatos testi és lelki felfrissülést adó wellnessnek és relaxnak hódoljon.
 
Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: FényPont-Média
fotó: FényPont-Média

"Néha mindenemet odaadnám azért, hogy egy halk zene mellett, finom illatok közepette lazító masszázst kapjak, vagy éppen mártózhassam egyet a habokban anélkül, hogy valamire koncentrálnom kelljen - sóhajt a színésznő, aki párjában, Istvánban ezen a téren is társra lelt - Isti szívesen tart velem lazítani. Mindketten szeretünk relaxálni. Míg a párom vízimádó, addig én a szaunákat és a masszázsokat részesítem inkább előnyben" - mondta Gyebnár Csekka.

A színésznőnek lehetőségük nyílt a múlt héten néhány napra elvonulni a munkától és tartalmas pihenéssel tölteni a magyar Afrikában, Felsőtárkányban, ahol nem csak Boubouval a fekete fiúval, hanem a szálloda kis szurikátáival is megismerkedtek. "Sok helyen jártunk már a párommal az elmúlt négy évben, mióta ismerjük egymást - emlékszik a Barátok közt Gizije - volt, hogy több réteg ruhában repültünk, csak, hogy mindent magunkkal tudjunk vinni amit, szeretnénk, de volt olyan is, hogy hosszú órákig álltunk sorban egy színházi jegyért a Brodwayra. Mindketten szeretjük a kihívásokat és az új dolgokat felfedezni" - tette hozzá Csekka.

Hallottad? Gyebnár Csekka balesetet szenvedett
 
fotó: FényPont-Média
fotó: FényPont-Média

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft