Hirdetés
  Márk nagyon megváltozott!
  Azt állítják: Mester írta Uhrin Benedek dalait

Saját magát alakította Hadas Kriszta a Jóban Rosszban sorozatban

2008. november 4., kedd 14:30

Csúnyán rendre utasította Hadas Krisztát a TV2 riporterét a Jóban Rosszban recepciósa, Várdai Anikó.

Hirdetés

Szerencsére a két tévés csupán a Csillagvirág Klinika falai között keveredett szóváltásba. Amíg Várdai Anikó nap mint nap Rozi, a szókimondó, cserfes recepciós bőrébe bújik, addig Kriszta csupán egy epizódszerep kedvéért járt a TV2 híres kórházában.

Kiderült, a csinos riporter saját magát alakítja a Jóban Rosszban díszletei között. Egy egészségvédő kampány meghívott vendégeként televíziós újságírót "játszik". Ám megjelenése a klinikán nem mindenkinek tetszett feltétlenül. Anikót, azaz Rozit azonnal sikerült felbosszantania, amikor is kávét kért a recepción. Rozi nem teketóriázott, gondolkodás nélkül a büfébe vagy a kávéautomatához irányította Krisztát. Az ismert tévésen Kerekes Viktóriának, azaz Laurának esett meg a szíve, aki örömest kiszolgálta a riportert.

Hadas Kriszta elmondta, hogy kollegáival ugyan csak néhány epizód erejéig vesznek részt a sorozatban, de nagyon tetszett neki a feladat. "Nagyon jól éreztük magunkat a forgatáson, és a stáb is elismerőleg nyilatkozott rólunk, mert egyszer sem kellett miattunk újraforgatni egy jelenetet sem - mesélte Hadas Kriszta. "Szerepünk szerint mint sztárriporter és két kollégája jelentünk meg a Csillagvirág Klinikán. Kerekes Viktóriával, Gazdag Tiborral, Tallós Ritával és Várdai Anikóval szerepelünk közös jelenetben. Remek hangulat uralkodott a stúdióban az alatt a körülbelül fél nap alatt, amit ott töltöttünk. Még a szövegünket is valamennyire magunk alakíthattuk, én pimaszabbra is vettem egy kicsit a figurát, mint eredetileg képzelték".

Saját magát alakította Hadas Kriszta a Jóban Rosszban sorozatban

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft