Hirdetés
  Megszületett Gombos Edina kislánya!
  Búcsúzunk Bálint Ágnestől - 86 évet élt a 20.század egyik legnagyobb magyar mesélője

Sárosdy Eszter "Havonta randizom a férjemmel"

2008. október 24., péntek 14:39

Sárosdy Eszter nem habozós típus: mert jókor jó döntéseket hozni. És most élvezi az életét: boldog a házassága, csodás a kisfia és teljes a karrierje. Szigorúan ebben a sorrendben.

Hirdetés

- Te reggel vagy adásban az ATV műsorán, a férjed, Alföldi Zoltán viszont este. Ez azt jelenti, hogy ritkán találkoztok?

- Mi másként fogjuk fel a dolgot: korábban jobban ráértünk napközben, most viszont szabad a hétvégénk, ami számunkra nagy élmény. Amióta dolgozunk, ez mindkettonk életéből hiányzott. Élvezzük, hogy végre mi is akkor mehetünk sétálni vagy a játszótérre, amikor mások, és nem az árral szemben úszunk. Ezért nem nagy ár, ha hét közben kevesebb a szabadidőnk.

- Napközben kire tudod hagyni a kisfiadat?

- Most éppen Zoli édesanyja vigyáz Bálintra. Vannak napok, amikor vagy az egyik, vagy a másik nagymama megy a picurért a bölcsődébe, és estig vele van. Nekem pedig - ha éppen nem kell készülnöm a másnapi adásra - jut egy kevés időm magamra: elmegyek kozmetikushoz, fodrászhoz... Két bébiszitter is segít nekünk, persze felváltva. Bálint bölcsődébe jár, és az első hónapokban gyakran volt beteg. Amikor januárban kezdtem a Reggeli Jamben, rögtön az első adásnapra belázasodott. Akkor kitört a pánik, hogy ki maradjon otthon vele, de azóta már rutint szereztünk.

- Bálintot még nem mutattátok meg egyik újságban sem. Miért döntöttetek így?

- Ebben megegyeztünk Zolival, még mielőtt megszületett a kicsi. Egy gyereknek nem fotózásokra, hanem szeretetre, családra és játékra van szüksége. Majd ha a saját eszével úgy dönt, hogy szeretne közszereplő lenni, egyikünk sem fogja visszatartani.

(Folytatás a Maximában!)

Sárosdy Eszter

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft