Hirdetés
  Bálint Antóniának a gyászról is szól a karácsony
  Elmenekültek a hideg elől Győzikéék

Sebestyén Balázs: Istenes Bence nem riválisom

2013. december 26., csütörtök 10:10

Nem érzi úgy Sebestyén Balázs, hogy Istenes Bence a konkurense lenne, és elvinné előle a munkákat.

Hirdetés
Bár sokat cikkeznek arról, hogy Istenes Bence Sebestyén Balázs fejére nőtt, és még a VV6 műsorvezetői állásából is kiütötte, igazából nem ez a helyzet. Balázs az Origónak adott interjújában tisztázta a helyzetet. A tévés-rádiós szerint ifjú kollégája teljesen más karakter, mint ő, és a ValóVilág sokkal jobban illik hozzá, ezért is kapta ő a munkát. Sőt, még szó sem volt róla, hogy Balázs legyen a reality show-mestere. Istenest kiváltképp kedveli, és nagy jövőt jósol neki a szakmában. 

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

"Ha a munkabírása, az alázata megmarad benne, akkor még sokra viheti! Ha a személyisége is jobban átjön majd a képernyőn, akkor oké lesz. A VV6 például már jobban áll neki, mint nekem, hiszen úgy tíz évvel fiatalabb nálam. Dumáltunk már, nagyon ügyes. De nem az van, amit a bulvár szeretettel előad, hogy kitalál egy tévé egy formátumot, a műsorvezetők összeverekednek az öltözőben, a legerősebb meg felmegy Kolosi Péterhez, és megkapja a show-t."

A Vundersőn és Zuperszexi után Sebestyén tavasszal lesz újra képernyőn az RTL Klubon, méghozzá egy Magyarországon teljesen új műsorral. A világ több tucat országában sikerrel futó Family Feud egy családi vetélkedő lesz, vicces kérdésekkel. Amiben Balázs szerint remekül kijön majd a csipkelődős, humoros, szarkasztikus lénye.

Azt hallottad, hogy hazánk egyik legnagyobb ikonja igencsak reménykedik a műsorvezető bukásában? Itt elolvashatod!


Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft