Hirdetés
  Az MDC búcsúzott elsőként
  Gombos Edina intim helyen hordja tetoválását

Szikora: "A fiatalság nem erény, csak állapot"

2013. október 14., hétfő 09:00

Az X-Faktor csapatainak mentora szerint tehetség és szorgalom nélkül esély sincs a győzelemre.

Hirdetés
Szikora Róbertnek kellett búcsúznia vasárnap az MDC-től, a csapat volt ugyanis az X-Faktor első kiesője. A mentor azt mondja, a későbbiekben sem lesz szigorú a csapataival, inkább a pozitív példában hisz. A Mentorok Házában már kemény döntéseket kellett meghoznia, az élő adásokra pedig ezek után igazi harcosként készül.

"Borzalmas, amikor annak, akinek korábban bizalmat szavaztál, azt kell mondanod, hogy jó vagy, de van nálad jobb és te most kiestél. Ez nagyon nehezemre esett. Igyekszem harcosként felkészülni az élő show-kra, amikor még nehezebb szituációkban kell majd döntenem. Úgy érzem, komoly esélyünk van a győzelemre. Az MDC-ről mindig az jut eszembe, hogy olyanok, mint mi voltunk. Ugyanúgy csillog a szemük és hatalmas lehetőségek vannak bennük. Azt azonban tudniuk kell, hogy a fiatalság nem erény, csak egy állapot, aminek rengeteg tehetséggel és szorgalommal kell társulnia. A ByTheWay tagjai próbálkoztak már külön-külön is, ám így együtt hihetetlenül erősek, nagyon komoly esélyük van arra, hogy a dobogó egyik előkelő fokán zárják a versenyt. Aztán ott van a Fat Phoenix, ami már csak azért is egyedülálló formáció, mert a gitáros indulhatott volna egyedül is, annyira jól énekel, ketten együtt pedig úgy zenélnek, hogy az ember boldog lesz, ha nézi és hallgatja őket" - mesélte a Hír24-nek az R-Go frontembere.

Tudtad? Nemrégiben egy fanatikus rajongó támadt Szikora Róbertre. Ha kíváncsi vagy, mi történt, ide kattintva megtudhatod.

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

fotó: RTL Klub

fotó: RTL Klub

 


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft