Hirdetés
  Ákos egyszerre ünnepli születésnapját a feleségével
  Ördög Nóri szexi miniben!

Íme Claudia Playboyos fotói! Vajon eredetiek a keblei?

2009. szeptember 30., szerda 04:30

Az alább látható képek is a Playboy számára készültek Liptai Claudiáról, és noha ezeken a fotókon fehérneműben látható még a TV2 üdvöskéje, ám nem titok, a magazinban lesznek olyan felvételek is, amelyeken anyaszült meztelenül pózol.

Hirdetés

A nyuszis magazin oldalára feltöltött kis videóból kiderül, hogy a színésznő nem volt szégyenlős a fotózáson, hiszen merészebb pózokat is elvállalt, sőt egy izmos pasival is igen erotikusan bújt össze. A fotókon azonban , el kell ismerni, Claudia jobban néz ki, mint valaha! Vajon ezt a retusálásnak, esetleg a plasztikai sebész késének köszönheti, vagy tényleg ilyen bomba formában van? Egyesek azt suttogják, hogy a vörös démon a Playboy fotózás előtt plasztikai sebész segítségét hívta segítségül, és megoperáltatta a kebleit. Noha ezt az információt hivatalosan senki nem erősítette meg, ám nem ő lenne az első, aki hazánk hírességei közül a szike segítségével szépült.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Íme Claudia Playboyos fotói! Vajon eredetiek a keblei?

Fotó: Playboy

Ennek apropóján elhatároztuk, hogy szembe állítjuk egymással a szilikonos, illetve természetes keblű celebeket,  de igencsak meglepő eredményre jutottunk. Szinte nagyítóval kellett keresni azokat a fiatal sztárokat, akik még nem műtették meg mellüket. Akikről biztosan tudjuk, hogy ebbe a kategóriába tartoznak: Dammak Jázmin, Dukai Regina, Bódi Sylvi és Ördög Nóra.


                 Ördög Nóra                                         Dukai Regina
            Fotó: Nánási Pál                                        Fotó: FHM
   

A megműtöttek névsorát tekintve sokkal könnyebb a helyzetünk. A teljesség igénye nélkül, íme néhány név: Molnár Anikó, Hajdú-Sarka Kata, Voksán Virág, Keleti Györgyi, Gregor Bernadett, Miló Viktória, Gaál Noémi, Rubint Réka, Freire Szilvia és Pflum Orsi. Azt, hogy kinek mi a zsánere, mindenki eldöntheti, tény az, hogy a közelmúltban végzett nem reprezentatív felmérésünk alapján a "kebelcsatát" Liptai Claudia nyerte a magyar sztárok szavazatai alapján.


                  Rubint Réka                                      Hajdú-Sarka Kata
                   Fotó: FHM                                           Fotó: CKM

 


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:45 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft