Hirdetés
  Claudia meg akarja hódítani Gesztesit
  Karambolt "okozott" a Markos-Nádas duó!

11 évvel idősebb férfit szeret a Jóban Rosszban sztárja

2009. április 27., hétfő 08:15

Nem meglepő, ha egy tinilány belehabarodik egy nála idősebb, tapsztaltabb férfiba. Ám egy ilyen szerelem gyakran számtalan megpróbáltatással jár. A legutóbb Szorcsik H. Viki a TV2 Jóban Rosszban sorozatának kamasz Beája mesélte el, hogy 11 évvel idősebb fiút szeret. Vajon tartós lehet egy ilyen kapcsolat? Pozitív és negatív példát a sztárvilágban is találunk arra, hogy mi lehet egy fiatal lány és egy harminc körüli férfi szerelméből.

Hirdetés

Viki a Storyban beszélt először szerelméről. A Jóban Rosszban szereplője elmondta, hogy 12 éves volt, amikor először találkozott a fiúval, Bécivel, aki akkor úgy nézett rá, mint a kishúgára, ám azt megjegyezte, hogy biztosan szép lány lesz belőle.
Nemrégiben azonban összefutottak egy szórakozóhelyen, és Béci azonnal megkérdezte, találkozhatnának-e? Bár először kikosarazta a fiút, de aztán beadta a derekát.
Ám Viki még az édesanyjával él, aki azt nem engedi, hogy a fiú a lányánál aludjon, Béci csak a délutánokat töltheti ott. Érdekes, de Viki mamájának az ellen viszont nincs kifogása, hogy lánya menjen a kedveséhez, ám azt elvárja, Viki felhívja, ha épségben odaért.

Több mint tíz évvel idősebb fiúval élt együtt a megasztáros Nkuya Sonia is. Bár a tehetségkutató után az énekesnő azt nyilatkozta, nem gond a közöttük lévő korkülönbség, nemrégiben kapcsolata mégis zátonyra futott. Sonia nem tudja, hogy a korkülönbség vagy a megszokás vezetett végülis a szakításhoz, annyi bizonyos, hogy most egy vele egykorú fiúval jár.

16 éves kamaszlány volt Szandi is, amikor megismerkedett az Első Emelet zenészével, és egymásba szerettek. Bogdán Csaba a StoryOnline-nak elmondta, hogy az első idők elég nehez viselték, hiszen a fiatal énekeslány édesapja féltette a lányát, és óvta volna a pont kétszerannyi idő fiútól.
Csaba úgy érzi, a szerelem nem korfüggő, és a kapcsolat tartóssága sokkal inkább azon múli, hogy a két embernek mennyire egyezik az értékrendje. Szandi és Csabi jól tették, hogy annak idején nem engedtek a szülői szigornak, hiszen az idő őket igazolta, és ma már három gyerek boldog szülei.

11 évvel idősebb férfit szeret a Jóban Rosszban sztárja

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:35 Derrick
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft