Hirdetés
  Katus Attila ötpróbája
  Két gyerekkel él együtt Bozont

Sztárbakik: Demcsák Zsuzsa állati bakija

2013. szeptember 27., péntek 17:00

A legnagyobb sztárok is bakiznak legalább egyszer. A szerencsésebbek megússzák, hogy a malőrt megörökítő videójuk vagy fényképük nevetség tárgya legyen az interneten, akadnak azonban szép számmal olyan celebek is, akiknek egy-egy botlását évek óta emlegetik.

Hirdetés

Demcsák Zsuzsának úgy tűnik, az állatokkal vannak problémái. Két olyan emlékezetes bakija is volt élő adásban ugyanis, ami állatokkal kapcsolatos, a műsorvezető pedig mindkét alkalommal élő adásban kapott röhögő görcsöt. Az egyik ilyen kényszerű nevetőroham ráadásul akkor tört rá, amikor egy olyan halálesetről számolt be, amelynél két szamár tépte szét gazdájukat, aki belehalt a sérüléseibe. bár a műsorvezető az eset után elnézést kért, sok néző fejezte ki felháborodását.

A másik röhögő görcs akkor tört rá Demcsák Zsuzsára, amikor a szarvasok párzása volt a téma a műsorban. Zsuzsa már a téma felvezetésénél alig bírja megállni a nevetést, amikor pedig a szakember fejti ki a szarvasok párzási szokásait, a műsorvezetőből feltartóztathatatlanul tör elő a röhögő görcs.


Nem Demcsák Zsuzsa az egyetlen, aki nem bírta kordában tartani a nevetését, amikor éppen egy szomorú történetről volt szó. Erik Hartman műsorvezető szintén nem bírt magával, amikor az orvosi műhibákról szóló beszélgetésben egyszer csak magas hangon szólalt meg az egyik vendég.

Demcsák Zsuzsát egyébként nagyon megviselte az eset. Ha kíváncsi vagy, mit mondott pontosan, ide kattintva elolvashatod.

A sorozat előző részét itt találjátok:

Stohl bukása <--                                                                                                               Káromkodó sztárok -->

Címkék: baki demcsák zsuzsa 

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft