Hirdetés
  Tündének titkos viszonya van?
  Hiába szerelmes, mégis magányosan él Nádas György

Beoltatják H1N1 ellen maguk a sztárok?

2009. szeptember 18., péntek 17:45

Egyre több az influenzás megbetegedés, már tesztelik az új oltóanyagot is. Ezzel párhuzamosan terjednek olyan nézetek, amelyek szerint a védőoltás szövődményei rosszabbak, mint maga a megbetegedés. Egyes kutatók csupán a gyógyszergyártók hatalmas üzletét látják a pánikkeltésben, és vannak orvosok, akik inkább nem oltatnának. Vajon sztárjaink hogy döntenének?

Hirdetés

A betegségektől köztudottan rettegő Hajdú Péter ellenzi az oltást. "Sem magamat sem a családomat nem oltatom be. Épp a napokban kerestem fel az orvosunkat és meglepő módon nem javasolta az injekció beadását. Szerinte az oltásnak olyan mellékhatásai vannak, amelyek leginkább a vegetatív idegrendszerben okozhatnak komoly sérüléseket. Én nem kockáztatok..." - vallja.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

"Védőoltás? Isten ments!" - vélekedik Szabó Gyula a Nemzet Színésze. Egykor ápolónő feleségével együtt azt gondolják, hogy egy idős ember legyengült szervezetének az oltás többet árthat, mint használ.
"Korábban nem egyszer hallottam olyanokról, akik nem kapták el a vírust, viszont a védőoltástól lebénultak" - mondta.

Beoltatják H1N1 ellen maguk a sztárok?


Béres Alexandra  édesanyja egy gyógyszergyár vegyésze, az édesapja orvos, mégsem adnak tanácsot a lányuknak, hogy beoltassa-e magát. Rábízzák a döntést.
"Végül úgy döntöttem, hogy nem kísérletezem. Egy várandós, vagy szoptatós mama részéről szerintem ez felelőtlenség lenne" - meséli.

Tehát ők azok, akik többek között úgy vélik, hogy inkább vállalják a fertőzés, mint a védőoltás kockázatát. Más hírességek azonban azt vallják, egészséges ember szervezetében nem tehet kárt az oltóanyag.

Hogy kik ők, a Best magazinban olvashatod el!

 

Újabb sztár távozott az RTL Klubtól! KLIKK!

Táncosnővel kapták rajta a TV2 kisgyerekes műsorvezetőjét! KATT!


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft