Hirdetés
  Demcsák Zsuzsa újra modellnek áll
  Celebkirálylányok lepték el Budát!

A sztárok gyermekkorát is meghatározta Halász Judit

2011. szeptember 11., vasárnap 12:00

Halász Judit és Barabás Éva életében is fontos szerepet töltenek be a gyerekek. Más-más eszközökkel ugyan, ám mindketten a gyermekekért dolgoznak. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő egy közönségtalálkozóval egybekötött lemezdedikáláson beszélgetett a műsorvezetővel, aki Halász Judit dalain cseperedett fel.

Hirdetés

Kiskorában tátott szájjal nézte Barabás Éva Halász Juditot a televízió képernyőjén, dalait pedig kívülről fújta. Ezért is volt óriási megtiszteltetés számára, hogy a művésznő őt kérte fel beszélgetőtársának új, Apa figyelj rám című lemezének bemutatóján."Csodálatos érzés: az ő dalain nőttem fel, most pedig vele beszélgethettem. Igaz, szerencsére, nem először sodort vele össze az élet. Amikor engem is a Mosolyrend lovagjává választottak a gyerekek, Judit, aki elsőként kapta a megtisztelő címet, dísztáviratban köszöntött. Felfoghatatlan érzés volt ez a figyelmesség" - árulta el az RTL Klub műsorvezetője. "Majd mindketten részesei lehettünk a pekingi olimpia előtti fáklyafutásnak, ami életem egyik nagy ajándéka. Sosem felejtem el, mennyire hihetetlen volt Kínában esténként vacsora közben hallgatni az ő történeteit, meséit" - tette hozzá az SOS-Gyermekfalu nagykövete, akinek több kedvenc dala is van már Halász Judit új lemezéről.
"A portrébeszélgetéseim során rádöbbentem, mindenki vágyik arra, hogy az édesapja büszke legyen rá, mindenki meg akar felelni apukájának. Az Apa figyelj rám pedig pont erre hívja fel az apukák figyelmét" -  tette hozzá. A közönségtalálkozón részt vett a lemezen közreműködő művészek közül Bródy János, Szabó T. Anna valamint Móricz Mihály is.


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft