Hirdetés
  Balássy Betty és Varga Feri babára vágynak
  Befogadta testvérét a lakásába Szőke Zoltán

Szulák Andrea a STORY TV4-n csinálja a fesztivált!

2010. január 29., péntek 17:00

Szulák Andrea vasárnap estétől a STORY TV4-n vezet műsort, egyelőre a nagysikerű Csináljuk a fesztivált könnyűzenei vetélkedő eddigi legizgalmasabb pillanatait kommentálja, Harsányi Leventével karöltve.

Hirdetés

Régi slágerek, amelyek újra kedveltté válhatnak, előadók, akik fellépésükkel hitelesíthetik tudásukat, tehetségüket. Mindez pedig verseny köntösbe csomagolva, amelyben a nézők döntenek. A Csináljuk a fesztivált eddigi legizgalmasabb pillanatait, a döntőket most újra megnézhetik a STORY TV4 műsorán.

A "Csináljuk a fesztivált" című műsor évek óta töretlen sikernek örvend. A STORY TV4 most feleleveníti az eddig sugárzott öt döntőt, a dalok változatlanok maradnak, a régi műsorszámokat azonban Harsányi Levente mellett már Szulák Andrea konferálja. A népszerű könnyűzenei sorozat 2007-ben indult, elsőként a nézők által megszavazott 144 dal közül 12 adás után választották ki az elmúlt év legnagyobb magyar slágerét, nyert a Holnap hajnalig, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán előadásában.

Ezt követően a Miller Zoltán győzedelmeskedett Máté Péter dalával, majd mivel a közönség hangot adott hiányérzetének a külföldi slágerekkel kapcsolatban, a harmadik és negyedik adássorozat ennek jegyében telt.

Először Palcsó Tamás nyűgözte le leginkább a közönséget egy Gianni Morandi slágerrel, a negyedik döntőben Polyák Lilla és a Women in Love végzett a dobogó legfelső fokán. Majd jöttek a filmslágerek, az ötödik sorozatban Feke Pál és a Honfoglalás című film betétdala vitte el a pálmát.

Hogy a STORY TV4 ismétlése után hol várható a folytatás? Ez még a jövő zenéje.


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft