Hirdetés
  Intenzíven Mariah Carey férje
  Megdöbbentő ajándékot kapott Brad Pitt

Thomas Anders újra Magyarországra jön!

2012. január 6., péntek 08:00

Az énekes már többször járt Magyarországon, legutóbb tavaly novemberben, Debrecenben lépett színpadra. Január 6-án a Syma Csarnokban ad koncertet, és saját dalai mellett számos Modern Talking slágerrel is kedveskedik a közönségnek.

Hirdetés

Egy hosszú látszatházasság után második feleségében találta meg élete párját a Modern Talking egykori énekese. Anders és felesége visszavonultan élnek kilencéves kisfiukkal.

Kedvére válogathatott volna a nők közül Thomas Anders a nyolcvanas években, ő azonban hűséges maradt akkori feleségéhez - pedig a családja és a barátai sem kedvelték Nora Ballingot. Az énekes a nyolcvanas évek közepén vette el Norát, és 1999-ig maradtak együtt, bár a kapcsolatuk már jóval a válás előtt megromlott Nora rámenős, agresszív stílusa miatt. Az akkor 37 éves Andersnek egy évre volt szüksége ahhoz, hogy összeszedje magát a válás után, majd megismerte Claudia Hesst, akit jó pár hónapig ostromolt, mire sikerült meghódítania. "Thomasszal bárki elment volna randevúzni, Claudia viszont nemet mondott az első vacsorameghívásra - meséli a sztár ismerőse. - Őt nem érdekelte, hogy Thomas híres, számára csak egy férfi volt a sok közül, akinek ugyanúgy meg kellett dolgoznia a szerelméért, ahogy bárki másnak meg kellett volna." Noráról és Claudiáról azt mondják, csak egy közös vonás van bennük: mindketten szőkére festetik a hajukat. Ezt leszámítva szöges ellentétei egymásnak: Nora imádta a hírnévvel járó felhajtást, és bármit megtett az ismertségért, Claudia viszont szerény és visszahúzódó. Anders az ő kedvéért költözött vissza a zajos Los Angelesből egy kis vidéki faluba, Németországba. "Claudia nyugodt, hétköznapi körülmények között akarta felnevelni immár kilencéves fiukat, Alexandert - magyarázza egy ismerős. - Az iskolaidényt Németországban töltik, szünetekben pedig ibizai nyaralójukban pihennek."

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

Az asszony csak ritkán tűnik fel nyilvános rendezvényeken, Alexandert pedig még sosem hagyta fotózni. "Nekem sincs kedvem már állandóan szerepelni, és nem akarom címlapokon látni a családomat sem - vallja az énekes. - Az emberek szerencsére többet foglalkoznak most a zenémmel, mint a magánéletemmel, és ez így van jól."


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft