Hirdetés
  Bohócnak öltözött Rita az Éjjel-Nappal Budapestben
  Így él az Irigy Hónaljmirigyes Kabai Laci

Till Attila kapcsolatban áll halott édesanyjával

2013. november 25., hétfő 16:00

Tilla anyukája 2008-ban hunyt el tüdőrákban, és ez is hozzájárult, hogy a műsorvezető végleg letette a cigarettát. Elhunyt édesanyjával azonban a mai napig úgy érzi, kapcsolatban áll.

Hirdetés

Tilla számára nagy szó, hogy abbahagyta a dohányzást. Megdöbbentően korán, 15 évesen gyújtott rá először, és sok-sok éven keresztül dohányzott. Ma már azt vallja a felelősségvállaláshoz az is hozzátartozik, hogy letette a cigarettát.

"Sokkal felelősségteljesebb lettem. Le tudok mondani dolgokról, leszoktam a cigarettáról is. Dohányozni nem jó. Hülyeség. 15 éves koromtól dohányoztam és mindig is gyűlöltem. Szerettem dohányozni, de egy paradoxonnal küzdöttem, hogy közben meg nem szerettem a hatását. Nem lett különösebb bajom, nem lettem beteg, csak köhögtem, ha sokat szívtam" - meséli Joshi Bharat műsorának ma délutáni adásában Tilla, aki azt is hozzátette, otthon egy nagyon rossz példa is előtte állt: az édesanyja tüdőrákban hunyt el. Édesapja viszont negyven évesen szokott le a cigarettáról.

fotó: TV2
fotó: TV2

Tilla gyászáról is mesélt Joshinak: sokszor eszébe jut, mihez mit szólna az édesanyja, és ilyenkor egész közel érzi magához.

"Volt olyan, hogy interjúztam valakivel, és arra gondoltam, vajon mit szólna most ehhez az édesanyám. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy most az én szememen keresztül lát mindent. Gondoltam arra is ezzel kapcsolatban, hogy mondjuk eszem, de ez már tényleg inkább egy zombifilm, azért enni nem akarok a halott anyám helyett. De a látás, hallás az más. Lehet, hogy ő itt van valahol és rajtam keresztül lát és hallja, mi történik. Ez megnyugtat. Megjelenik néha az arca is, de inkább az az érzet van jelen, hogy itt van valahol körülöttem" - tette hozzá Tilla.

Tudtad? Tilla korábban nem vetette meg az egyéjszakás kalandokat sem. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt erről a műsorvezető, katt ide.

 


Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft