Hirdetés
  Önkielégítő tanfolyamot indít az RTL Klub sztárja! Mindenkit keményen kiosztott!
  Kamerák előtt durván alázták a magyar hírességet! A visszavágás, csak itt!

Drámai! Az RTL Klub megalázott sztárjának mamája szerint Tóth Lüszit tönkreteheteik, és sárba döngölhetik!

2008. október 29., szerda 06:45

Tóth Lüszit, a Megasztár versenyzőjét sokan féltik. Többek között Utasi Árpi édesanyja is tart attól, hogy fiához hasonlóan a kislányt is megpróbálja majd tönkretenni a bulvársajtó. Erzsike szerint az a legfontosabb, hogy Lüszi édesanyja mindentől megóvja gyermekét.

Hirdetés

Mint ismeretes, miután Árpi megnyerte az RTL Klub Csillag születik című műsorát, azonnal elkezdtek a családja múltjában kutakodni. Többek között azt állították, hogy a mesemondó édesapja börtönben volt. Árpit és családját válogatott módszerekkel alázták meg hónapokon keresztül. Utasi Árpi édesanyja tart attól, hogy Lüszire is rászállnak majd.

Erzsike szerint nagyon fontos, hogy a Megasztár versenyzője ne beszéljen a magánéletéről. Az is lényeges, hogy a szülő megpróbálja eltitkolni gyermeke elől a rossz híreket, negatív cikkeket, hiszen a tinédzserek még mindent a szívükre vesznek, könnyen kikészülhetnek idegileg ? mondja a már sokat tapasztalt csantavéri asszony, aki szintén így járt el Árpival kapcsolatban.

Ha pedig fia mégis megtudta, hogy gyalázzák, mindig megvigasztalta és azt mondta neki, nem szabad komolyan venni az újságírókat. Erzsike azt is elárulta, egyik kislányának, Annamarinak éppen Lüszi a kedvence a megasztárból, nagyon szurkolnak neki. Utasi Árpi édesanyja azt üzeni a 13 éves kislánynak, legyen kitartó, és valósítsa meg az álmait, mint ahogyan Árpi is tette.

Drámai! Az RTL Klub megalázott sztárjának mamája szerint Tóth Lüszit tönkreteheteik, és sárba döngölhetik!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft