Hirdetés
  Edit édesanyjának is bejön Benkő
  Leütötték Gesztesit!

Szabi kísértetiesen emlékeztet Árpira

2009. december 10., csütörtök 05:00

Észrevették már, hogy a Csillag Születik fiatal sztárja, Csikó Szabi kísértetiesen emlékeztet Utasi Árpira, a műsor előző nyertesére? Nem csupán az életkoruk, hanem beállítottságuk, sőt családi hátterük is hasonló.

Hirdetés

Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)

"Azt hittem, csak én képzelődöm, amikor néztem a műsort. Rögtön azt mondtam, ez a Szabi pont olyan, mint Árpi" - mesélte a StoryOnline-nak a csantavéri mesemondó édesanyja. Erzsike folyamatosan figyelemmel kíséri a Csillag születiket, és szurkol is Szabinak. Ugyanakkor azt mondja, a néptáncos fiú szüleinek nagyon nagy felelősségük van, és lesz abban, hogy Szabit senki ne tudja becsapni, és hogy a fiúk ne szálljon el a hirtelen jött sikertől.
Szabi kísértetiesen emlékeztet Árpira

"Ma már tudom, hogy a falusi embereket, mint amilyenek mi is vagyunk, gyakran megpróbálják kihasználni. Erre érdemes figyelni Szabiéknak is. Fontos, hogy jól nézzék meg a szerződéseket mielőtt aláírják. Ne hagyják azt se, hogy a fiúk nevével mások több pénzt keressenek, mint ők maguk. Sajnos velünk ez megtörtént, bár nem szeretnék senkire sem ujjal mutogatni." - mondta keserűen Erzsike.

A kis mesemondó édesanyja szerint Árpival sosem volt baja, nem szállt el magától és a nyeremény pénzét sem akarta elszórni. Ám ha valakivel ez mégis előfordulna, a szülő felelőssége, hogy a gyerekét vissza húzza a földre. Emellett Erzsike szerint Szabit a bulvártól is érdemes lenne megvédeni a szülőknek. Ők már csak tudják, hiszen Árpival olykor csúnyán elbánt annak idején a bulvársajtó.


Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
Edit édesanyjának is bejön Benkő
Kovács Kati nagyon fiatalos

Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft