Hirdetés
  A legfrissebb hírek Damu-ügyben
  Ő Bruce Willis magyarországi partnere

Vágó 36 éve van jelen az otthonokban

2012. április 25., szerda 16:00

Vágó István ma már a legtöbb famíliában olyan, mint egy családtag, hiszen 36 éve jelen van az otthonainkban a képernyőn keresztül. A Story4-en naponta látható átVágót megelőzően több sikeres, ma már legendás kvízműsort vezetett. Az interneten számos videó található a televíziós korábbi pályafutásából, ezekből válogattunk. Időutazás Vágóval.

Hirdetés
Találj társat az új évben! KLIKK és regisztrálj az új társkeresőre, a Storyrandira!
(x)Kerék-bárA Kerék-bár Vágó saját ötletén alapult, a kilencvenes évek elején futott. Ebben a műsorban a Szerencsekereket és a Mindent vagy semmit vetélkedők elemeit kombinálta egybe.

Van benne valamiA nyolcvanak évek egyik legsikeresebb vetélkedőjében a reluxát húzogatták a játékosok. A műsor főcímdalát a sikerei csúcsán lévő Dolly Roll énekelte.

Mindent vagy semmit"Furcsa, mert a szakma minden egyes műsoromnál azt mondta, az a legsikeresebb vetélkedőm. A Mindent vagy semmit idején is így volt. Hosszú-hosszú éveken át nagyon sok szérián át futott, de annyira nem szerettem, ugyanis nem tudtam benne kiélni az okoskodó, idegesítő, minden lébe kanál, játékosokat hol felemelő, hol megszégyenítő szadista énemet. Ez csak később a Legyen Ön is milliomos!-ban sikerült ? és ezt áthoztam az ÁtVágóba is." - mesélte a kvízmester.

Friderikusz ShowMédiatörténeti pillanat! A két konkurens vetélkedő műsorvezetője, Vágó és Friderikusz egy műsorban! De nem ám akárhogyan! Friderikusz az egekig magasztalja kollégáját: "István, te vagy a játékvezetők játékvezetője! A te műsoraidon nevelkedtem" Vágó pedig többször ?Édes Sándorom?-nak szólítja pályatársát? Akkor még nem tudták, hogy évtizedekkel később egymás riválisai lesznek.

átVágó"Az ÁtVágó saját fejlesztés, természetesen a szívügyem. Helyemen vagyok a Story4-en, hálás vagyok a csatornának, hogy a pályafutásom náluk folytatódhatott."

Story Női Extra
Tévéműsor
00:35 Portré
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft