Hirdetés
  Ilyen luxusban él Schobert Norbi
  Még biztos nem házasodik Dundika és Majka

Varnus Xavér: Inkább a holtak, mint a celebek

2013. október 31., csütörtök 19:00

Az orgonaművész nem mindennapi viszonyban áll a halállal. Ő inkább a temetőbe jár ki az elhunyt nagyságokhoz, mint hogy médiacelebek társaságát válassza.

Hirdetés

Varnus Xavér számára természetes dolog az elmúlás, és attól sem riad vissza, hogy egy általa ismert ember holttestéből kicsapódott vizet elfogyassza. Az orgonaművész az M1-en futó Ridikül című műsorban elmélkedik a halálról és az életről.

"A barátaimmal arról beszélgettünk, hogy az emberi test szerves része a kálcium, a sók vagy éppen a víz. Ezek a szerves anyagok megjelennek abban a vízben is, amit naponta elfogyasztunk. Iszonyodnánk viszont, ha abból a vízből innánk, ami egy általunk ismert halott testéből származik?" - fejtette ki filozofikus nézeteit a Borsnak Xavér.

Az orgonaművész nem mindennapi kijelentéseivel természetesen azonnal megbotránkoztatta a barátokat és ismerősöket, ez azonban nem tántorítja el őt elméleteitől.

"Emlékeztetnem kellett őket arra, hogy az a víz, amit a csapból iszunk, hány és hány millió halottnak és szerves lénynek a testét alkotta már. Mint ahogy most is alkotja, aztán egy napon mindenki megszűnik létezni, és a halál pillanatában bennünk lévő víz visszaszáll a nagy körforgásba. Onnan pedig egy újabb szerves lény része lesz. Milyen furcsa, hogy amíg "csak egy pohár vízről" beszélünk, addig abba mindenki bátran belekortyol, ám ha már kiderül, hogy ez egy meghalt ember testének a párlata - akkor már mindenki undorodva fordul el tőle és már-már kannibalizmusnak tartja megivását" - folytatta az orgonaművész.

Tudtad? Varnus Xavér egy felakasztott viaszkislánnyal riasztja el otthonából a betörőket. Ha kíváncsi vagy a részletekre, katt ide.

fotó: TV2
fotó: TV2

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft