Hirdetés
  A szerencséhez kockáztatni is kell!
  Minden balul sül el, amióta Budapesten vannak!

Verekedés lesz a vége?

2011. október 11., kedd 10:40

Több kollégájába is belemart Stohl András a róla szóló, hamarosan megjelenő könyvben. De miért éppen most hozakodott elő ezekkel a történetekkel?

Hirdetés

Stohl Sebestyén Balázs után Bochkorba is belemart, meglepő módon gyáva fazonnak nevezve őt.

"Bochkor Gábort régóta ismerem. Főiskolás korom óta, volt nálunk bulizni. Egyszer valaki felkeresett egy magánéleti problémájával. Elmesélte, hogy mit művelt vele Bochkor. Én beszéltem vele, elmondtam, hogy szerintem nem túl férfias dolog, amit csinált. Akkor valami eltört köztünk, és onnantól kezdve, ha csak lehetett alám vágott, furkált. Olyan típusú ember, mint Fábry, aki a saját műsorában a mikrofon előtt önti rád a szart, válaszolni pedig nem tudsz rá. Ancsikával mentünk Törökországba, és Bochkor megint valami nagyon durvát beszólt a reggeli adásban. Balázsi Panna ment be hozzá, és elsütötte neki, hogy ti is utaztok a Bumeránggal Törökországba, ami tök jó, mert Stohl is azzal a járattal megy. Az utazás napján reggel fél négykor csöngött a telefonom, Bochkor Gábor hívott, hogy ne haragudjak, de ő nem úgy gondolta. Ugye nem lesz baj a repülőtéren? Mondtam, Gábor, de hogy lesz, jó utat nektek. A nagyon bátor, mélyhangú ember, igen vékony hangon beszélgetett a telefonban, nehogy véletlenül egy pofon elcsattanjon. Elég gyáva fazon."

Vajon mi vezette Stohlt, hogy ebben a könyvben ilyen sok embert megmart, kiosztott? Talán törleszteni akart? A könyv időzítése bizonyára nem véletlenül esett a börtönbemenetel időpontjára. Hiszen mire a színész kijön, öt vagy tíz hónap múlva, a kedélyek már lenyugodhatnak. Vagy mégsem? Mert a sértések után Stohl, már-már provokálva ezt mondja a könyvben:

"Nem az a típusú ember vagyok, akinek csak a hangja nagy. Én egy keménykötésű srác vagyok. Nem félek én senkitől."


Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:00 M3
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft