Hirdetés
  Csonka András szakmát váltott
  Joshi: Nem számít a pénz

Zalatnay Cini bevállalós könyvet ír

2013. augusztus 23., péntek 17:00

Az énekesnő ősszel a bevállalós aktnaptár mellett egy könyvvel is előrukkol.

Hirdetés

Zalatnay Sarolta eddig is bevállalósnak tartotta magát, aki felvállalja a hibás lépéseit is. Ősszel megjelenő könyvében azonban két olyan dologról is lerántja majd a leplet, amellyel eddig nem mert szembenézni.

"Ez a könyv más lesz, mint az eddigiek. Ebben ugyanis szembenézek azzal a két dologgal, amellyel eddig nem mertem. Az egyik az angliai korszakom, amit alaposan elszúrtam, és ezt most már pontosan látom. A másik pedig egy olyan kapcsolat, ami megváltoztathatta volna az életemet, és amiről eddig még soha nem meséltem. A hibás döntéseimet eddig is bevállaltam, ám ezzel a két dologgal csak most néztem szembe ilyen tisztán. Érdekes, hogy a fiatalabb generáció sokkal jobban megérti a felvállalósságomat, mint az idősebbek. Mindig elismertem, ha hibáztam, és azt vettem észre, hogy ezt a 20-30 évesek sokkal lazábban kezelik. Olyan történésként, ami az élethez hozzá tartozik" - mesélte a StoryOnline-nak Cini, aki a könyv mellett egy új CD-vel is előrukkol november környékén.

A sokat emlegetett, pikáns fotókat tartalmazó naptár is elkészül lassan, erről annyit már elárult Cini, hogy nem csak aktokat tartalmaz majd.

"A dalaimhoz kapcsolódó képek lesznek benne, mintha fotókkal mesélném el őket. Lesz benne olyan, amin alig van rajtam ruha, ugyanakkor apácaruhás kép is megjelenik majd rólam" - fejtette ki Zalatnay.

Az énekesnő egyébként nem adta fel, hogy megtalálja az igazit, bár legutóbbi próbálkozása igencsak furcsa véget ért. Hogy mi is történt pontosan, azt ide kattintva megtudhatod!

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

fotó: RTL Klub
fotó: RTL Klub

Story Női Extra
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft