Hirdetés
  Megszületett Epres Panni kislánya
  Olasz lapban villantott a magyar szépség

Rubint Réka 20 rázós kérdésünkre válaszol

2009. augusztus 17., hétfő 05:30

Rubint Réka megosztó személyiség. A csinos fitneszanyukának és férjének, Schobert Norbertnek rengeteg rajongója van, és sokan hálásak nekik, hogy módszerükkel szabadultak meg pluszkilóiktól. Ám vannak, akik nem kedvelik őket, és azt állítják, Réka csak saját magával foglalkozik. Összegyűjtöttünk 20 ilyen és ehhez hasonló kemény Rékával kapcsolatban, és ellentmondást nem tűrően rájuk kérdeztük.

Hirdetés

Amikor Rékát megkérdeztük, benne lenne-e egy ilyen cikk megszületésében, gondolkodás nélkül igent mondott. Íme a 20 kérdés és válasz, amit összegyűjtöttünk számára, és amit ő őszintén megválaszolt.

1.Biztos bébiszitterek nevelik a gyerekeit
Ez nem igaz. A családom a legfontosabb számomra. Édesanyám és a szomszéd nénink segítségére mindig számíthatok, amikor a munka közbeszól. Arra azonban kínosan ügyelek, hogy óvoda után, és hétvégenként csak és kizárólag Norbié és a gyerekeké legyek. Rengeteget mókázunk, biciklizünk, kocogunk a szentendrei Duna parton, fára mászunk, kedvenc programunk közé tartozik a "pocsolyázás", amikor gumicsizmába bújva, ugrálunk az összegyűlt esővízbe.

Találd meg a társad! Klikkelj és regisztrálj most!
(x)

2. Agyonsportoltatják a gyerekeiket
Mindkét gyerekünknek vérében van a mozgás öröme, hiszen egy kisgyermek számára a szülői minta a legfontosabb. A testmozgás és az egészséges táplálkozás az életünk része, ezt látják, ebben nőnek fel. Ám soha nem kényszerítjük testmozgásra őket, akkor sportolnak, amikor kedvük van. Lara heti 3 alkalommal jár ritmikus gimnasztikára, s Norbikával együtt, mindketten imádnak úszni, közösen futni.

3. Könnyű neki, semmi dolga, mint hogy a testét eddze
A testedzés a munkám és egyben a hobbim is. Az elveim egyik alapvető pillére a hitelesség! Nekem a testem a hitelem, hiszen azt az életmódot képviselem a külsőmmel, amiben hiszek, s amivel rengeteg embernek sikerült már segítenem. A befektetett kitartó munkának meg lesz az eredménye, csak tenni kell érte, s hinni kell önmagunkban. Napi 20 perc mozgást mindnyájunk szervezete, - egészségünk megóvása érdekében- megérdemel.4. Megplasztikáztatta a hasát
Sosem nyúlt plasztikai sebész a hasamhoz. Az izmos, edzett hasfalam 18 év munkájának az eredménye.

5.Megplasztikáztatta a fenekét
Azt vallom, hogy azokat a testrészeket, amelyeket edzéssel is széppé lehet tenni, felesleges plasztikáztatni. Megvádoltak azzal, hogy megplasztikáztattam a popsimat. Ha belegondolok nem is kaphatnék ennél nagyobb elismerést. Ismét visszaigazolást kaptam arról, hogy az edzésprogram amit évről-évre összeállítok annyira jó, hogy még a "kritikus irigyeimet" is megtéveszti.

6. Verseny előtt doppingol
Soha nem szedtem semmilyen doppingszert. Egyrészt nem kockáztatnám az egészségemet egy jobb eredmény miatt, másrészt a doppingot nem tartom sportszerűnek.

7. Biztos koplal, azért ilyen csontkollekció
170 cm és 58 kiló vagyok. Ez az érték a BMI index szerint az ideális testsúlyom felső határa. Az update szerint élek, minden nap edzek minimum 20 percet, jól érzem magam a bőrömben.

8. Kivetette magából 8 hónap után a gyerekeit
Mindkét gyermekem 39 hétre jött a világra. Minden vágyam az volt, hogy természetes úton szülhessem meg őket. Nem így alakult... Ember tervez, Isten végez. A lényeg, hogy egészségesek. Majd talán a harmadikat...

9. Norbi előtt egy senki volt
Mielőtt megismertem Norbit, már a főiskolás éveim alatt aerobikórákat tartottam. Teltházas, nagy létszámú óráim voltak Budapest legfelkapottabb termeiben. Sokat köszönhetek a férjemnek, de amikor megismertem, a legelismertebb oktatók egyike voltam a szakmában.

10. Vidéki, felkapaszkodott hülye tyúk
Büszke vagyok a vidéki származásomra, ám nem érzem magam felkapaszkodottnak. Mindent, amit elértem a saját kitartásomnak köszönhetem.

11. Norbival csak marketingházasság az övéké
Őszintén szeretjük és tiszteljük egymást Norbival. Akik azt állítják, hogy a kapcsolatunk reklámfogás, azok nem látnak bele az életünkbe. Igazi érzelmeinket bizonyítja az is, hogy eddig minden problémát legyőztünk, és ha volt gond közöttünk, azt is meg tudtuk oldani. Norbi és én mindenben számíthatunk egymásra.

12. Sajnálják a pénzt egy harmadik gyerekre
Egyáltalán nem erről van szó. Többször beszéltem már arról, ha úgy adódna, szívesen szülnék, bár most már úgy érzem, túl nagy lenne a korkülönbség Lara és a harmadik gyerek között. De ez a kérdés még nincs eldöntve, akármi is lehet még...

13. Koplalt a terhesség alatt
Semmit nem vontam meg magamtól, amíg várandós voltam. Amit nem ettem akkor, azt most sem eszem, mint pl. cukor, finomliszt? Viszont rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, cukormentes tejterméket, húsokat, update 1-es terméket fogyasztottam. Egyszerűen nem mennyiségi, hanem minőségi táplálkozást folytattam.

14. Miért szerepel képernyőn, ha beszédhibás?
Gyakorlat teszi a mestert... Az vessen rám követ, aki ebben jobb.

15. Utálják egymást Liptai Claudiával
Egyáltalán nincs szó utálatról. Minden embernek vannak nehezebb időszakok az életében, amikor esetleg másként reagál olyan dolgokra, melyeknek máskor nem tulajdonít jelentőséget, megbántva ezzel másokat. Claudiát tisztelem, tiszta szívemből kívánom, hogy legyen nagyon-nagyon boldog!

16. Úgy néz ki, olyan izmos, mint egy férfi
Ha definiált, izmos a testem az a baj, de ha lenne rajtam 15 kg plusz, akkor azt kritizálnák. Nem akarok én senkinek megfelelni, éppen elég azoknak a visszajelzése, biztatása, szeretete, akik követik az edzésmódszeremet, és hisznek bennem.

17. Csak a pénz miatt van Norbival
Norbi is és én is önállóan egymás nélkül is sikeresek vagyunk. Nem Norbi tart el, mint ahogy sokan hiszik, mindketten hozzájárulunk a család költségvetéséhez.

18. Nem szoptatott egy percig sem
Többször beszéltem már arról, hogy ez teljesen képtelen állítás. A mai napig életem leggyönyörűbb élménye, hogy a szülés után a saját testemből táplálhattam a gyerekeimet.

19. Veszélyeztette a gyermekei életét a terhesség ideje alatt azzal, hogy edzett
Az orvosok is alátámasztják, hogy aki a terhessége előtt is rendszeresen sportolt, várandósan is edzhet, ha semmiféle egészségügyi probléma nem indokolja. Természetesen nem olyan intenzitással tornáztam mint korábban, megválogattam, milyen gyakorlatokat végzek

20. Adódhatna-e olyan szituáció, hogy megbocsát Béres Alexandrának?
Optimista ember vagyok, soha nem a múlt dolgain rágódom, előre tekintek. Szandrának jó egészséget és sok örömet kívánok az édesanyasághoz.


Megszületett a magyar sztárpár kisbabája! KLIKK!


Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
00:30 Rejtjelek
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft