Hirdetés
  Cruisék beégtek! Megint
  Angelina és Brad újra bajban van

Létezik-e igazi barátság a sztárvilágban?

2007. augusztus 11., szombat 18:00

Az ismertség remek dolog, bár vannak árnyoldalai is. Rengeteg kapcsolat nem állja ki a médiaérdeklődés próbáját. De szerencsére nem ez a jellemző.

Csonka András és Keleti Andrea: Összetáncoltak

Csonka András a Szombat esti láz kapcsán ismerte meg csinos táncos partner nőjét, Keleti Andreát. Ők ketten azonnal egymásra hangolódtak, olyannyira, hogy Andrea férje már kissé féltékeny is lett Picire, amiért az naphosszat a feleségével próbál. A barátság a műsor megnyerése után is megmaradt, hiszen a sztárpár azóta is együtt lép fel különböző rendezvényeken. Ráadásul karácsonykor Keleti Andrea vendégül látta Picit, aki viszont szívesen vitte be a Szépség és a szörnyeteg előadására partnernője ötéves lányát, Vikit.

Dukai Regina és Zimány Linda: Ellenszenvből mély barátság

Két szép lány bizonyára rivalizál egymással,- gondolhatnánk, de Regina és Linda rácáfolnak erre. Igaz, a barátságuk nem indult könnyedén, ugyanis Regina eleinte nem szimpatizált Lindával, aki azonban ma már a legjobb barátnője. ?Amikor megismertem Lindát, egy nagyotmondó, túlzottan is cserfes lánynak tűnt. Soha többé nem akartam vele találkozni. Az élet mégis úgy hozta, hogy újból összefutottunk, és rájöttünk, hogy rengeteg közös tulajdonságunk van?-, árulja el a modell, aki okkal ragaszkodik kebelbarátnőjéhez. "Sokan azt gondolják, hogy mi direkt majmoljuk egymást, holott csupán arról van szó, hogy megegyezik az ízlésünk. Gyakran előfordul, hogy egymástól függetlenül ugyanazt a ruhát vesszük meg a boltban, vagy akaratlanul összeöltözünk egy találka előtt."

Lilu és Stohl András: A Való Világ hozta őket össze

Lilu és Stohl András kapcsolata is a munkának köszönhető, hiszen ők ketten a Való Világ második sorozatában ismerték meg egymást közelebbről. Szinte az első pillanattól jól tudtak együtt dolgozni, ezért nem csoda, hogy később a Reggeli-ben is együtt állhattak a kamerák elé. Már összeszokott párosként köszöntik reggelente a nézőket, önfeledten humorizálnak egymással, miközben mélyen tisztelik és elismerik a másik munkáját.

George Clooney és Brad Pitt: A Comói tónál randevúznak

A két világsztár az Ocean's eleven című film forgatásán ismerkedett meg, később mély barátság alakult ki köztük. Brad és George is vásárolt magának egy- egy feltűnően drága és csinos villát kedvenc üdülőhelyük, a Comói tó partján, ahol rendszeresen felzúdulást kelt a világ két talán legismertebb férfiszínészének feltűnése. A barátságuk olyan szoros, hogy a sajtó még azt is megszellőztette, hogy George comói villájának kertjében kelt egybe Brad Pitt és Angelina Jolie. Ám a hír kacsának bizonyult.

Drew Barrymore és Cameron Diaz: Charlie angyalai

A szépséges hölgyek a Charlie angyalai című filmsiker munkálatai alatt akadtak egymásra, és azóta elválaszthatatlan barátnők. Nem véletlen, hogy boldogan forgatták le a film második epizódját. Drew és Cameron nem csak a vásznon, de a magánéletben is remekül megérti egymást, hiszen együtt járnak bevásárló körutakra, és bulizni.

Vannak azonban, akiknek nem jött be a sztárbarátság!

Tóth Vera és Kandech Evelyn: Egy baleset vetett véget a jó viszonynak

A Megasztár első szériája során ismerték meg egymást, és a műsor után is jó kapcsolatban maradtak. Mindaddig, amíg Kandech Evelyn jogosítvány nélkül és ittasan össze nem törte Vera autóját Budán. Ráadásul Vera és Dobi szakítása kapcsán is napvilágra került egy hír, miszerint az elválás oka is Evelyn lenne, de ezt az érintettek tagadták.

Németh Kristóf és Farkasházy Réka: A románc tönkretette a barátságot

Legendás barátság volt a Barátok közt két sztárja, Németh Kristóf és Farkasházy Réka közt. Épp ezért az sem volt meglepő, hogy Réka Kristófot kereste fel bánatával, amikor a házassága bajba került. Mindenki legnagyobb meglepetésére ők ketten hamarosan már egy párként álltak a nyilvánosság elé. Csakhogy a szerelem hamar elillant, és Réka egy huszárvágással véget vetett a kapcsolatnak. Holott ők ketten már az összeköltözést tervezgették. Ez a történet azonban a barátságukat is megingatta.

Létezik-e igazi barátság a sztárvilágban?

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft