Hirdetés
  A megasztáros párnak másfél éven belül babája lesz!
  Micsoda? Schobert Norbit utánozza Britney Spears?!

Kőkemény! Háborúznak a topmodellek!

2007. szeptember 16., vasárnap 09:00

Ki a jobb üzletasszony: Görög Zita, Debreczeni Zita, vagy Horváth Éva? A három hazai modell ugyanis külön-külön elhatározta, hogy saját tanfolyamot indít a szakmai iránt kedvet érző lányoknak és fiúknak. A piac azonban telített, így kérdéses, hogy melyikük kurzusa lesz a keresettebb.

Versenybe száll három hazai sztárszépség. Görög Zita, Debreczeni Zita és Horváth Éva külön-külön indít modelltanfolyamot, azonban így szinte ellehetetlenítik egymás helyzetét. A piacon korábban is rengeteg hasonló kurzus indult, hármuk feltűnése pedig csak fokozza a kiélezett helyzetet. Megnéztük, hogy három grácia milyen lehetőségeket biztosít az érdeklődök számára.

Görög Zita Modelliskola

A Megasztár műsorvezetője reklámfilmekben, magazinok címlapján és városok óriásplakátjain történő szereplést kínál jelentkezőinek. Zita a tanfolyam legtehetségesebb modelljeinek exkluzív szerződést ajánl fel, ami azt jelenti, hogy megfelelő gázsiért kizárólag vele dolgozhatnak majd. Kecsegtető ajánlat.
 
Horváth Éva ModellAkadémia

A Cool tévé műsorvezetője a közelmúltban jelentette be, hogy saját vállalkozásba fog. Éva 6 hetes modelltanfolyamán sminkoktatást, protokollt, szépségápolást tanítanak, valamint táplálkozási és stílus tanácsokat adnak. A fotómodellkedés mellett kifutós mozgást is tanítanak. A jelentkezők kipróbálhatják magukat a kifutón, magazinfotózásokon, vagy akár szépségversenyeneken. A szépségkirálynő a tanítványokat garantált munkalehetőséggel kecsegteti.

Debreczeni Zita költöző tanfolyama

A Kísértés szépsége 3 hónapos tanfolyammal várja az érdeklődőket. A tanfolyam eddig Szolnokon működött, de szeptembertől Budapestre költözik. Csak tanfolyamot indít, nem iskolát, mert utóbbira nem lenne ideje.
Vajon az ajánlatok mellett melyik szépség maradhat meg hosszútávon a piacon? Nekünk van tippünk, de inkább rád bízzuk a választást.
Kőkemény! Háborúznak a topmodellek!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft