Hirdetés
  Sokkoló ötlet: 9. alkalommal is férjhez megy Elizabeth Taylor?
  Exkluzív! Molnár Anikót eljegyezte szerelme, Angelo! (fotóval)

A szingli sztárok csak rád várnak?!

2007. október 3., szerda 07:30

Manapság a celebek közt is egyre népszerűbb a szingli életmód! Bár legtöbbjüknek minden ujjára akadna egy-egy jelölt, ők mégis az egyedüllétet választják. A magány azonban nem örökre szól! Íme egy-két híresség, hátha köztük találjátok meg életetek párját!

Magányos bombázók

A szépségkirálynőből lett műsorvezető, Horváth Éva már nagyon régóta él egyedül. Bár próbálták már mindenkivel összehozni -legutóbb például kollégájával, Leoval-, Éva állítja, így sokkal jobban érzi magát. Jelenleg is rengeteget dolgozik, szeptemberben indította modellakadémiáját, mellette a tévében is rendszeresen látható. Így talán bele se férne az idejébe egy kapcsolat. Azért talán egy próbát megérne!

Karsai Zita már nagyon szeretne egy normális kapcsolatot. A Sztárok a jégen versenyzője a megfelelő férfit azonban még nem találta meg! Zizi most minden erejével tánciskolája beindításán dolgozik, azonban egy új szerelemtől semmiképp se zárkózik el! Ez az uraknak bizonyára jó hír, hiszen a lány gyönyörű, és a karrierje is felfelé ívelőben! 

A metállady, Bíró Ica nemrég szállt ki kilenc hónapos kapcsolatából. A nála tizenhárom évvel fiatalabb Sanyi állítólag csak azért volt vele, hogy szerepelhessen, azonban Ica még időben ki tudott szállni a mókuskerékből. Így a csinos nő most újra szabad, talán már csak idő kérdése, és nyitott lesz egy új szerelemre is!?

Sármos agglegények

A Névshowr-ból megismert Hajdú Péter a hölgyek nagy kedvence. Az utóbbi időben több csinos hölgy is megfordult mellette, azonban úgy tűnik, az igazit még nem sikerült megtalálnia. Bár a jóképű műsorvezető már nagyon szeretne családot alapítani, egyelőre a közeljövőben még várnia kell ezzel. Minden bizonnyal csak a véletlen játéka, de az utóbbi időben barátnői hírességek közül kerültek ki. Talán a cél érdekében kivételt tesz? Hölgyeim, végre egy családcentrikus férfi!

 

Jáksó Laci hazánk egyik leghíresebb agglegénye. Bár ő személy szerint nem szereti ezt a kifejezést, a tények mégis magukért beszélnek. A műsorvezetőnek ugyanis már nagyon régóta nincs komoly kapcsolata, elmondása szerint mindent megtenne, hogy végre boldogan élhessen másodmagával. Laci mellett szóló érv, hogy van humorérzéke, tévé és rádióműsort is vezet, és ami legbíztatóbb: egyedülálló!

 

 

A nagydumás Harsányi Levente szintén a megrögzött agglegények táborát gyarapítja. Igaz, időnként az ő fejét is sikerül valakinek bekötnie -persze csak idézőjelesen-, legutóbb például Debreczeni Zitát láthattuk az oldalán. Jelenleg azonban egyedül él, így valószínűleg nem bánná, ha egy csinos és intelligens nő személyében párra lelne. Van olyan, aki megfelel ezeknek az elvárásoknak?

A szingli sztárok csak rád várnak?!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
00:25 Zorro
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft