Hirdetés
  Apuka megkötözte, majd folyóba dobta a kislányát! Fotóval!
  Meglepő! Él, mégis múzeumot csináltak Oláh Ibolyáról

Forró páros! Egymásra talált Niki Belucci és Metzker Viki! - EROTIKUS FOTÓKKAL!

2007. október 8., hétfő 07:30

Az idei év playmatejéről kevesen tudják, hogy tökéletes külseje mellé zenei érzékkel is megáldották az égiek. A lány már egy jó ideje gyakorol arra, hogy lemezlovas legyen, példaképe pedig a már nemzetközileg is elismert magyar DJ-nő, Niki Belucci. A szakmában már tapasztalt rókának számító Niki elmondta, nagyon örül ennek, és bármikor szívesen segít a szőke nyuszilánynak.

A 2007-es nyuszilány már több, mint fél éve készül a nagy bemutatkozásra, és novembertől rendszeresen szolgáltatja majd a zenét az egyik legnagyobb szórakozóhelyen. Nem ő lesz hazánkban az első női DJ, a már profinak számító Niki Belucci ugyanis már több éve halmozza hazai és nemzetközi sikereit a keverőpult mögött.

Metzker Viki már évek óta nyomon követi idolja pályafutását. "Véleményem szerint Niki nagyon ügyes, és borzasztóan tisztelem azért, amit külföldön sikerült elérnie" - nyilatkozta Viki a StoryOnline-nak!

Niki Belucci nemzetközi szinten az egyik legkedveltebb DJ, nevét számos országban ismerik a house zene rajongói. A nemrég megrendezett Love Parade-n is játszott, mint ahogy a Párizsi Techno Parade-n is jelen volt. Az FG Rádiónál pedig önálló műsorral rendelkezik!

Niki nagyon megörült mikor megtudta, miként vélekedik róla a pályakezdőnek számító Viki. "Borzasztó jó érzés ez nekem, hiszen ez is bizonyíja, hogy valóban jó az, amit csinálok. Mivel szerencsére májusig tele a naptáram, ezért sajnos egyelőre nem tudok elmenni Viki fellépésére. Ellenben sok sikert kívánok neki, és ha bármiben tudok segíteni, bátran kereshet!" - nyilatkozta Niki Belucci.

Forró páros! Egymásra talált Niki Belucci és Metzker Viki! - EROTIKUS FOTÓKKAL!

Story Női Extra
Cikkek róla
Tévéműsor
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft