Hirdetés
  Birtney saját maga legnagyobb ellensége?!
  Csetepaté! Dukai Regina visszaszól egykori szerelmének!

Kész horror! Így nézhetnek ki A Nagy Fogyás versenyzői a műsor végére! Sokkoló fotóval!

2007. október 13., szombat 09:10

Lógó bőrre számíthatnak a testük több részén is A Nagy Fogyás versenyzői, ha jelentős, mondjuk 30-40 kiló súlyfeleslegtől szabadulnak meg a verseny ideje alatt. Ezen problémák korrigálására ma már van lehetőség, de a műtét jelentős, a költsége pedig a milliós nagyságrendet is elérheti.

Egy amerikai fiú rémisztő története kering videó és fotó  formájában az interneten. A srác 180 kilót dobott le magáról, és bár látványos a súlycsökkenése, a bőre iszonyatosan lóg. Azóta a fiút már kétszer megoperálták, mintegy 10 kilónyi felesleges bőrt vettek le róla. Már csak egy műtét vár rá, amikor a combját plasztikázzák majd.

Vajon mire számíthatnak A Nagy Fogyás című műsor versenyzői, ha jelentős súlyfeleslegüktől megszabadulnak? Erről kérdeztünk egy szakembert.

"A fogyás utáni plasztikai műtétek nagy beavatkozásnak számítanak, de még mindig jobb, ha valakinek lóg a bőre a súlycsökkenés után, mint ha tönkremegy az egészsége a túlsúlya miatt. Ugyanakkor a megereszkedett bőr csak esztétikai probléma, egyéb káros következménye nincs" - válaszolta a StoryOnline érdeklődésére dr. Csuha Lajos plasztikai sebész.

A szakember azt sem rejtette véka alá, hogy a fogyás utáni korrekciós műtétek költsége jelentős, több százezer forintnál kezdődik. Amennyiben a leadott súly mértéke nagy, a test több részét, a hasat, combot, feneket, mellet, de előfordulhat, hogy még az arcot is plasztikázni kell. Ekkor a beavatkozás költsége az 1 millió forintot is meghaladhatja.

A kérdés persze az, hogy vajon a Nagy Fogyás szereplőinél ki állja majd a plasztikai beavatkozások költségét? Mert, hogy arra szükség lesz, az szinte biztosra vehető.

Kész horror! Így nézhetnek ki A Nagy Fogyás versenyzői a műsor végére! Sokkoló fotóval!

Még több hír és érdekesség a StoryOnline-on
(Zsír)égető szerelem! Egymásba szeretett A Nagy Fogyás két versenyzője! EXKLUZÍV!
Újabb figyelmeztetés! Tragédiával végződhet A Nagy Fogyás!

Hozzászólások ()
Story Női Extra
Tévéműsor
00:00 Himnusz
Hirdetés
Hirdetés

Sikertelen kapcsolódás
 
  • polc.hu
  • Online ár:
  • Ft
  • Eredeti ár: Ft
  • % megtakarítás
További könyvajánlatok:
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft
  • Online ár: Ft